Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 29 Oktober 2015

Perangai lama kembali !

 

Hari ini ada event berhampiran One Utama.. lebih tepat lagi kat One World Hotel , Petaling Jaya. Aku sebenarnya cukup tak suka datang sini.. Kenapa ? Jammed tak kira masa , jammed memanjang ! Kawasan elite la katakan !

Maka aku buat keputusan di saat akhir.. Wife bawak je kereta ke pejabat , dan aku naik je LRT. Sian kat dia nak naik LRT. Kalau petang kang hujan , lagi kesian kat dia nak redah hujan dengan naik pengangkutan awam ni…

Hurm.. aku naik LRT. Teringat kisah lama dulu ! Adeh.. Wajib ada earphone di telinga. Boring koooo ! Dan kali ni , aku dah bersedia. Aku dah standby earphone dalam beg.Harapnya tak bermasalah la kang earphone tu..

Terus terang… aku agak tak berpuashati dengan earphone aku tu.. Ternampak kawan aku post gambar dia ngan earphone , terus aku bertanya..

Dan… akhirnya ! Yess !

image

 

Apakah soundnya sedap ? Kalau sedap .. maka pasni aku g event naik LRT je la walaupun dalam LRT penuh dengan abang abang Bangla.. Bau semerbak ! Adehh..

Korang nak gak ? Jangan risau.. ada diskaun untuk korang kalau nak ! Tuggu entri aku mengenai Sudio Vasa ni..

2 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Aroma mennyerang hidung ya abg ben..PC biasa kalau pergi pasar tani macam tu..huhuhu..suami laju je tarik tangan..

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

abg ben..tolong cerita pasal earphone ni dengan lebih detail. hehehehe. berminat ni. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI