Wonda Coffee punya pasal !

 

Arghhhhh ! Gatal sangat gi minum sampai dua tin ! Tak pasal pasal tak leh tidur aku hari ni. Dah la pagi karang ada event nak kena pergi ! Adussss… Naya sungguh ! Confirm mata bengkak nanti !

image

Waktu entri ni dibuat , aku masih tak mengantuk ! Tetiba teringat sesuatu.. Hurmm.. Ada seorang kenalan aku baru baru ni bagi aku beberapa produk dari Sutra untuk aku mencubanya.. salah satunya ialah ..

image

Katanya yang ni boleh buat aku mengantuk ! Haaa.. Bagi yang payah nak tidur , katanya cuba guna ni ! Ok , aku nak cuba.. hehehhe..  Kalau berjaya membuatkan aku tidur dalam masa 5 minit , nanti aku cerita kat korang eh.. hehehe ..

Nampaknya Wonda Coffee ni sesuai untuk aku minum bila nak memandu pulang ke Kelantan nanti tanpa rasa mengantuk.. Ye ke ??? Hahaha.. Nanti nak try laaa ..

Ok.. nak cuba yang Sutra Aromatherapy dulu.. Sebarang kesan positif , aku cerita kat korang yer.. Sabaq nooo ..

15 ulasan:

  1. minyak wangi buat orang tido? eheks

    BalasPadam
  2. Dahsyat abang sado BA mium wonda coffee sampai 2 botol terus...

    BalasPadam
  3. Wonda tu ng nescafe cafein sama bnyk tk abg ben?

    BalasPadam
  4. Aben, bawak la setin dua wonda tengahari nanti, nak rasa gakkk!!!

    BalasPadam
  5. Lama dah cari kopi yg best...wonda kopi memang terbaek....

    BalasPadam
  6. Mesti mengantuk punya lah!huhu sutra terbaikkk..

    BalasPadam
  7. boleh la bagi bg Man minum time balik kampung nanti..

    BalasPadam
  8. mmg sesuai jika kopi itu diminum utk 'long distance'...mgkn akan cuba

    BalasPadam
  9. Ok. Saya kena cuba yang ini. Sebab sebelum ni, minumlah apa kopi pun, tetap juga rasa mengantuk. Ha.

    BalasPadam
  10. tgu bro ben blik klate...

    tgk coffee tu berkesan ke x..

    BalasPadam
  11. Assalam..

    kat mana nak beli tu?Ai ni susah tidoq kadang2 dah lepas subuh baru bole lena..

    BalasPadam
  12. seumur hidup belum pernah minum kopi jenama ni, nk cuba lah..

    BalasPadam
  13. memang feveret sy minum wonda ni waktu teman suami memandu balik kg.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI