Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 3 Oktober 2015

Wonda Coffee punya pasal !

 

Arghhhhh ! Gatal sangat gi minum sampai dua tin ! Tak pasal pasal tak leh tidur aku hari ni. Dah la pagi karang ada event nak kena pergi ! Adussss… Naya sungguh ! Confirm mata bengkak nanti !

image

Waktu entri ni dibuat , aku masih tak mengantuk ! Tetiba teringat sesuatu.. Hurmm.. Ada seorang kenalan aku baru baru ni bagi aku beberapa produk dari Sutra untuk aku mencubanya.. salah satunya ialah ..

image

Katanya yang ni boleh buat aku mengantuk ! Haaa.. Bagi yang payah nak tidur , katanya cuba guna ni ! Ok , aku nak cuba.. hehehhe..  Kalau berjaya membuatkan aku tidur dalam masa 5 minit , nanti aku cerita kat korang eh.. hehehe ..

Nampaknya Wonda Coffee ni sesuai untuk aku minum bila nak memandu pulang ke Kelantan nanti tanpa rasa mengantuk.. Ye ke ??? Hahaha.. Nanti nak try laaa ..

Ok.. nak cuba yang Sutra Aromatherapy dulu.. Sebarang kesan positif , aku cerita kat korang yer.. Sabaq nooo ..

15 komen :

nur farhana Saad berkata... [Reply to comment]

minyak wangi buat orang tido? eheks

Noriza Rahman Momma Vogue berkata... [Reply to comment]

Dahsyat abang sado BA mium wonda coffee sampai 2 botol terus...

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

dah tidur la tu...hahaha

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Wonda tu ng nescafe cafein sama bnyk tk abg ben?

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Aben, bawak la setin dua wonda tengahari nanti, nak rasa gakkk!!!

halalgenius.com berkata... [Reply to comment]

Lama dah cari kopi yg best...wonda kopi memang terbaek....

Faziera193 berkata... [Reply to comment]

Mesti mengantuk punya lah!huhu sutra terbaikkk..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

boleh la bagi bg Man minum time balik kampung nanti..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

mmg sesuai jika kopi itu diminum utk 'long distance'...mgkn akan cuba

Haffizul Iskandar berkata... [Reply to comment]

Ok. Saya kena cuba yang ini. Sebab sebelum ni, minumlah apa kopi pun, tetap juga rasa mengantuk. Ha.

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

tgu bro ben blik klate...

tgk coffee tu berkesan ke x..

Ainal On Diet berkata... [Reply to comment]

Assalam..

kat mana nak beli tu?Ai ni susah tidoq kadang2 dah lepas subuh baru bole lena..

Ahmad Munir berkata... [Reply to comment]

seumur hidup belum pernah minum kopi jenama ni, nk cuba lah..

Shahkhairul Nizam Ramli berkata... [Reply to comment]

Jadi pekena 2 tin terus...

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

memang feveret sy minum wonda ni waktu teman suami memandu balik kg.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI