Akhirnya , Ambi Pur jugak !

 

Sebelum ni pernah guna gak tapi.. tak tahan lama dalam kereta ! Tau tau , hilang ! Kerja sapa ? Kerjasama dua orang budak kecik ! Kalau tak abang , adik punya kerja ! Akhirnya aku malas nak guna dah ! Biar la bau pon.. bau laaa !

Tapi hari ni berubah ! Hahahaha.. Aku hadir ke event Ambi Pur hari ni.. sampai di lokasi event , kereta aku di parkingkan oleh car jockey..

image

Dan masa nak balik , kereta aku dipulangkan.. aku ternampak ada pewangi kereta dalam kereta aku..Ambi Pur.. Hahahaha… Adehhh.. Segan i okkk ! Nak je aku g kat dia dan menyanyi depan dia..

“ Sori sori sayang kuuuu.. kereta ku berbau…

Sori sori sayangku… bukan ku tak mampu.. “

image

Dan aku tambah lagi pewangi kereta jenama Ambi Pur menjadikan kereta aku bertambah wangi ! Baru semangat nak memandu..

image

image

Hehehe.. Akhirnya Ambi Pur gak berjaya wangikan kereta aku setelah banyak kali guna pewangi lain.. gagal tahan lama !

3 ulasan:

  1. Betul...setuju...family PC pun guna ambi pur..hehe..

    BalasPadam
  2. aah, ambi pur mmg tahan lama, tp x suka bua yg kuat tu. rara pilih lavender.

    BalasPadam
  3. Keretaanazarin pun wajib guna ambi pur...baru selesa nak tumpangkan orang lain.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.