Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 10 November 2015

Bila Qhaliff dan Zahra berborak..

 

Pada suatu petang di Sepang..

image

image

Ceritanya bermula gini..

Petang tadi.. daddy nak photoshoot gambar Zahra.. Ibu pakaikan tudung kat Zahra tapi  tarik balik la tudung tu.. Haa.. Ibu betulkan balik tapi Zahra buat lagi.. 

Daddy malas nak tunggu.. dia amik je la gambar dan post ke Facebook dan Instagram. Nampak sangat daddy dah kering idea ! Hahaha..

image

“ Zahra siap baring baring lagi.. Daddy terus amik gambar dan post jugak ke Facebook dan Instagram.. Hahahaha “

image

“ Pastu ramai la orang LIKE dan Komen.. Rasanya mesti lebih ramai dari abang punya ! Yelah , kan Zahra lagi menarik dan tertarik berbanding daddy dan jugak abang.. Haa…. sebab tu la daddy bengang dan stress !

Pastu daddy terus keluar dari rumah.. Katanya nak g main mercun. Sambut Deepavali ! Agak agak la bang oiii.. Bila lak kita sambut Deepavali ??? Tu tanda daddy stress laaa.. kan ? “

image

image

-Tamat-

8 komen :

Erni Hasmiza berkata... [Reply to comment]

Comel je Zahra,.. Qhaliff mesti jeles plus stress tu yang masam je muka hehehe.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehehehehe....zahra dah serap kepopularan abg qhaliff dan daddy..sabo ea abg qhaliff..

✗ fifiyfitrianiee ✗ berkata... [Reply to comment]

hahaha lucu

Sya Nadia berkata... [Reply to comment]

hahahaha....stress!!!

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

comellll!

adianiez AIDA berkata... [Reply to comment]

ha ha ha...
sabo ye si abg.
jgn stress mcm daddy ye :)

Ema Johari berkata... [Reply to comment]

hahaha..sampai ke abang pulak stress nya.

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

hahhaha mau tak stress..hihihi femes lagi dari abang Qhaff dan Abg Ben..hihih

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI