Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 11 November 2015

Jangan lupa esok !

 

Dah tiba masa untuk siaran ! Hehehe.. aku ingatkan dah terlepas tapi selepas ada seorang rakan di Instagram bagitau yang rancangan ni akan keluar , baru la aku.. tak terlepas lagi rupanya !

image

Topik ? Menarik sebenarnya.. Sapa yang patut keluar gi kerja ? Suami atau isteri ? Kenapa biarkan si isteri gi kerja ?? Dan suami duduk rumah jaga anak je  ? Camana nak hindari fitnah bila si isteri keluar bekerja ? Fuhhh… Acaner tu ? Tergaru kepala gak la aku.. Hahaha..

Dalam rancangan ni semua best kecuali satu je .. aku nampak gemuk ??? Arghhhhhhhh… Apahal aku nampak bulat je tuu??? Tapi tu tolak tepi la.. Yang penting , perkongsiannya !

Ok.. jangan lupa , hari Khamis di TV AL Hijrah.. jam 1130 pagi.. Ulangan ada..tapi tak ingat bila.. hehehe.. Download app je laa… Ni zaman download kan..

Terima kasih pada yang sudi menanti yer..

8 komen :

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

wow hebatnyaaaaaaaaaa

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Esok 11.30 pagi ye ben...okey harap esok tak bz...nak cari tv kt opis hehehe...tahniah ben! Suka tajuk tu...

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

tak sabar nak tengok my boss masuk tv lagi..yeahhhh

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

In sya Allah..support!!

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

situasi mcm saya n husband... husband sy dah msuk tahun keempat duk umah jaga anak.... rezeki semua Allah dh janjikan, anak cucu kita pun Allah dah janji dgn rezekiNya... buat apa nak risau.... mulut org mmg xleh nak tutup....

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Ada masa nanti boleh tengok. Kalau tak kita pakat tengok yang ulangannya. Dalam tv online mereka boleh tengok juga. Kena cari-cari dulu. Hebat tengok Abg Ben masa dorg iklankan siaran ni.

Vander Good berkata... [Reply to comment]

Bestnya masuk tv. Kalau blogger sabah & Sarawak susah dapat peluang macam ni. Btw, tahniah! :)

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

benda baru kadang masyarakat kita belum ready

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI