Nutella merbahaya untuk kanak kanak ?

 

Ternyata ! Ternyata !!

image

Ternyata bila dah dapat kat diorang , maka jangan mimpi nak dapat balik kecuali bila diorang dah puas makan ! Ini terbukti dengan adanya gambar ini !

image

Hurm.. sama je dua dua ! Tapi adik makan dengan penuh kesopanan manakala abang dia bersikap.. “ Ini aku punya ! “.. sehingga terlena ! Gambar abang dia ni , aku rasa seusia Zahra kot masa tu.. iskh iskh.. dia usung sampai dalam kereta si Nutella tu… Adeh..

6 ulasan:

  1. rasanya untuk golongan dewasa pun bahaya la abg ben..hehehe..

    BalasPadam
  2. Nutella sedap sgt..xboleh resist!
    Utk org dewasa pon bahaya..diabetes!

    http://prettyvrach.blogspot.my/2015/11/dekat-mana-nak-beli-original-makeup.html?m=0

    BalasPadam
  3. bukan kata budak-budak jew suka..ni makcik budak pun suka..hihihi memang sedap!!! bahaya sbb tak boleh bhenti makan...ohh hilang diet hhuhuh

    BalasPadam
  4. Hahaha..usung sampai dalam kereta tu. Yang ni betul. Memang anak-anak suka. Makan saje-saje. Bagi roti tak nak.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009