Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 14 November 2015

Nutella merbahaya untuk kanak kanak ?

 

Ternyata ! Ternyata !!

image

Ternyata bila dah dapat kat diorang , maka jangan mimpi nak dapat balik kecuali bila diorang dah puas makan ! Ini terbukti dengan adanya gambar ini !

image

Hurm.. sama je dua dua ! Tapi adik makan dengan penuh kesopanan manakala abang dia bersikap.. “ Ini aku punya ! “.. sehingga terlena ! Gambar abang dia ni , aku rasa seusia Zahra kot masa tu.. iskh iskh.. dia usung sampai dalam kereta si Nutella tu… Adeh..

6 komen :

Eintan Nurfuzie berkata... [Reply to comment]

nutella mmg sedap..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

rasanya untuk golongan dewasa pun bahaya la abg ben..hehehe..

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

sedapnya nutella!

Pretty vrach berkata... [Reply to comment]

Nutella sedap sgt..xboleh resist!
Utk org dewasa pon bahaya..diabetes!

http://prettyvrach.blogspot.my/2015/11/dekat-mana-nak-beli-original-makeup.html?m=0

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

bukan kata budak-budak jew suka..ni makcik budak pun suka..hihihi memang sedap!!! bahaya sbb tak boleh bhenti makan...ohh hilang diet hhuhuh

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Hahaha..usung sampai dalam kereta tu. Yang ni betul. Memang anak-anak suka. Makan saje-saje. Bagi roti tak nak.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI