Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 3 November 2015

Onde-Onde Cafe

 

Cafe atau restorankah Onde Onde ni eh  ? Tak kisah la.. hehehe… Terletak di Sunway Putra Mall yang mana dulu dikenali sebagai The Mall. Berhampiran dengan PWTC..

Dalam banyak banyak cafe dan restoran di Sunway Putra Mall ni , aku pilih Onde Onde Cafe untuk makan tengahari selepas check out di Seri Pacific Hotel , baru baru ni..

Apa yang membuatkan aku pilih cafe ni ? Designnya yang santai serta menu yang menarik. Dan aku tengok staff dia pon ok jer.. Takde la nampak malas dan nak tak nak layan pelanggan. Rajin je aku tengok.. Sebab tu aku masuk dan makan di sini.. hehehe..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Masakannya camana ? Sedap ke ??

image

image

image

image

Secara jujurnya.. makanan ok ! Tapi airnya saja perlu diperbaiki.. Terlalu manis ! Aku order milo ais.. terpaksa campur air mineral sebab manis sangat ! Hurm.. harap dapat perbaiki la yer ..

Harga ? Hurm… tak sure la sebab wife aku yang bayar.. guna duit aku yer !

9 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Yang penting bersih..dan layanan kepada pelanggan yang datang..

Afidah Azmi berkata... [Reply to comment]

Fida kadang2 lalu dekat restoran dalam mall..nak masuk makan tapi tak confident halal ke tidak.

Nurzakiah Hanum berkata... [Reply to comment]

nampak sedap

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

best kalau buat food review kat siniiii

Normi Nieza berkata... [Reply to comment]

cantik dekorasi dia..:)

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Wowww menyelerakan

Nazlee Ismail PCL berkata... [Reply to comment]

Manis gula dlm minuman tak bagus ..manis senyuman dlm layanan okeh sangat .

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

Fuh boleh pi lepas ni..hihih jalan-jalan cari makan yeahhhh

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Hehehehe manis la plak..takpe la dia buat utk bos laaa tu sbb bos nampak masam kot aritu..dia tambahkan manis dalam air bos ..baru nampak bos senyum sikit...hikhikhik cantik tempatnya..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI