Onde-Onde Cafe

 

Cafe atau restorankah Onde Onde ni eh  ? Tak kisah la.. hehehe… Terletak di Sunway Putra Mall yang mana dulu dikenali sebagai The Mall. Berhampiran dengan PWTC..

Dalam banyak banyak cafe dan restoran di Sunway Putra Mall ni , aku pilih Onde Onde Cafe untuk makan tengahari selepas check out di Seri Pacific Hotel , baru baru ni..

Apa yang membuatkan aku pilih cafe ni ? Designnya yang santai serta menu yang menarik. Dan aku tengok staff dia pon ok jer.. Takde la nampak malas dan nak tak nak layan pelanggan. Rajin je aku tengok.. Sebab tu aku masuk dan makan di sini.. hehehe..

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Masakannya camana ? Sedap ke ??

image

image

image

image

Secara jujurnya.. makanan ok ! Tapi airnya saja perlu diperbaiki.. Terlalu manis ! Aku order milo ais.. terpaksa campur air mineral sebab manis sangat ! Hurm.. harap dapat perbaiki la yer ..

Harga ? Hurm… tak sure la sebab wife aku yang bayar.. guna duit aku yer !

9 ulasan:

  1. Yang penting bersih..dan layanan kepada pelanggan yang datang..

    BalasPadam
  2. Fida kadang2 lalu dekat restoran dalam mall..nak masuk makan tapi tak confident halal ke tidak.

    BalasPadam
  3. best kalau buat food review kat siniiii

    BalasPadam
  4. Manis gula dlm minuman tak bagus ..manis senyuman dlm layanan okeh sangat .

    BalasPadam
  5. Fuh boleh pi lepas ni..hihih jalan-jalan cari makan yeahhhh

    BalasPadam
  6. Hehehehe manis la plak..takpe la dia buat utk bos laaa tu sbb bos nampak masam kot aritu..dia tambahkan manis dalam air bos ..baru nampak bos senyum sikit...hikhikhik cantik tempatnya..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009