Sarapan pagi di..

 

Selain Ummiza Cafe yang menjadi kegemaran aku untuk bersarapan pagi , aku gemar ke Tom Yum Kung di Ayer @ 8 , Putrajaya. Kenapa dua dua ni jadi pilihan aku ? Yang paling utama ialah kebersihan ! Aku cukup berpuashati di dua dua tempat ni ! Ummiza Cafe , telur asin pon dia bungkus yer ! Haaa !

Ok.. Tom Yum Kung ada dua di Putrajaya. Aku suka pergi yang di Ayer @ 8  selepas antar wife atau sebelum pergi meeting. Sarapan dulu di sini.. rileks jap.. baru pergi !

image

Apa yang menarik di sini ? Ok.. meh aku bagitau.. Kalau sarapan pagi , ada pilihan cam nasi lemak , nasi kerabu , mee goreng , bihun goreng , Keow teow goreng.. Tapi yang menarik ialah lauk pauknya ! Hahahaha.. Rosak diet aku kalau gi sini !

Kegemaran aku..

image

image

image

image

image

Hehehe.. Yang nilah hasilnya ! Huhuhuh.. Mee + keow teow dan wajib ada ikan keli serta kerang ! Hehehehe.. Soriiii ..

image

Dan nasi kerabunya.. Hurmm.. Aku tak sempat nak rasa.. wife dah abiskan !

image

Harga ? Hurmmm… Ada GST lagi.. huhu.. Entahla .. begini la nasib kita ! Makan pon kena cukai.. huhu..

Try makan tengahari lak kat sini ! Hari hari kalu , confirm perut boyoi !

6 ulasan:

  1. Lama dah tak makan nasi kerabu..nasi sikit minta ulam lebih..ikan 2 ekor..hehe..

    BalasPadam
  2. pagi-pagi ni jadi terliur lak..lapar nye..

    BalasPadam
  3. sedapnya. cantik plak tu kAwasan tu

    BalasPadam
  4. Alamak..terbaca pulak post ni. Perut masih belum di isi lagi ni..erks..hehehe

    BalasPadam
  5. Assalam..selalu jugak makan kat Ayer8 tu..tp tu la hakikatnya..makan bersama GST :'(

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI