Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 30 November 2015

Selamat Hari Lahir yang ke 39 !

 

Sekejap je masa berlalu.. Tahun depan , 40 dah usia aku . Walaupun  ada yang kata macam tak nampak je tapi aku senantiasa peringat diri yang kubur dah melambai lambai ! Huhuhuh.. Maka persiapkanlahh.. jangan leka dengan duniawi ! Huhuh..

image

Alhamdulillah.. Syukur pada Allah , kerana panjangkan usia aku dan murahkan rezeki aku di kala usia begini. Walaupun tak bekerja di pejabat , namun rezeki aku di dalam dunia blog , murah. Berkat doa rakan rakan seperjuangan di dunia maya ini juga.

Banyak yang perlu aku perbaiki di usia 40 tahun nanti. Dah tak leh anggap diri ni muda belia. Terlalu banyak kerugian masa. Leka dan lalai .. huhu.. Semoga di usia 40 nanti , aku akan perbaiki diri.. InshaAllah.

Ahaa.. buat rakan rakan , jutaan terima kasih atas ucapan dan ingatan. Ada yang nak belanja makan.. aku segan nak terima woo ! Sebab harijadi mereka aku tak buat apa apa pun.. kan ? Memadai dengan ucapan dan doa kesejahteraan buat aku dan keluarga. Tu dah jauh lebih berharga !

Moga di usia 4o nanti , blog aku ni akan lebih mantap dari segi infomasi dan penyampaian. Maklumlah , anak-anak pon dah besar.. Zahra pon boleh adik sorang dah kan ? InshaAllah.. Bizi aku nanti.. huhu..

SELAMAT HARI LAHIR BEN ASHAARI !

19 komen :

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

semoga allah makbulkan doa dan permintaan inchik boss...aminnnn

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

tahniah bro..
slamat hari lahir.
insyaallah termakbul semua tu nanti.
respect bro.

CiK N.A berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir abg ben :) semoga dimurahkan rezeki.. tarikh lahir kita sama :D

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Syukur..tahniah kepada bonda abg ben..39 tahun lepas bertarung nyawa lahirkan abg ben..alhamdulillah..dan hari ini..inilah seorang blogger Ben Ashaari..subhanAllah..Allahu..
S E L A M A T U L A N G T A H U N K E L A H I R A N
Blogger Ben Ashaari..moga terus succes di dunya wa akhirah...

Hasrul Hassan berkata... [Reply to comment]

Selamat Hari Jadi Bro ... moga bahagia dan terus terusan menjadi ikon blogger Malaysia sejati.

Terus sukses.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

SELAMAT HARI LAHIR MR BEN !!!
Ya Allah..Abadikan kasih sayangnya,tunjukkanlah jalannya dan penuhilah dengan cahaya-Mu yang tidak pernah redup,lapangkanlah dadanya dengan limpahan iman dan keindahan tawakal kepada-Mu,hidupkanlah dengan ma’rifat-Mu,dan matikanlah dalam keadaan syahid di jalan-Mu. Sesungguhnya Engkau sebaik-baik Pelindung dan sebaik-baik Penolong.Aamin...

Aza/Rin/Na berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday Ben ... semoga terus maju jaya dunia dan akhirat, aman bahagia bersama keluarga tercinta.

Huszaini Haron berkata... [Reply to comment]

Happy birthday bro! Moga dimurahkan rezeki dan sihat selalu bersama keluarga tercinta!

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

Amin..smoga brob stiasa sht..

Bijen M. berkata... [Reply to comment]

Selamat menyambut hari keputeraan bro!
Semoga segala azam, impian dan doa terkabul.
Persiapkan diri untuk tahun depan sebab katanya life begins at 40.
He he!

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah semoga Allah jaga selalu....
Selamat Hari Jadi Ben!

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

Happy birthday Aben!

yaya_flanella berkata... [Reply to comment]

Selamat hari jadi abg ben. Semoga dipanjangkan umur, sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam lindungan rahmat Allah. Aamiin ^_^

Ahmad Tajuddin berkata... [Reply to comment]

Selamat hari lahir, Abang Ben! :D

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

selamat hari lahir abg ben..Eh tahun depan dah 40 ke..tapi tak nampak pun ni bukan nak bodek tau..tapi sungguh..ingat 35 je.

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday. Stay Young n Bold. :)

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Happy birthday aben... ^_^ ^_^ ^_^

Erra Kyra berkata... [Reply to comment]

★☆★EiD MiLAD SANAH HELWAH ★☆★


Semoga segala doa dan harapan abang ben diberkati dirahmati serta dikabulkan.. moga makin banyak usia semakin tinggi iman n taqwa..sentiasa dalam perlindungan kasih sayang Tuhan.. sentiasa bersama keluarga dan sahabat2byang setia menyayangi dan membantu abang ben kemana pun dimana pun.. chaiyokk.. hepi besday superdaddy superman supersoleh !



Aminn

Ieta Mat Saad berkata... [Reply to comment]

Selamat hari lahir Ben Ashaari bos Kelab Blogger Ben Ashaari. Moga terus sukses dalam dunia blogging dan sentiasa gembira di samping iateri dan anak³ tersayang. Moga juga segala kebaikan dilakukan memberi manfaat untuk ummah sejagat. Aamiin...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI