Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 27 November 2015

Telaga Terrace Boutique Resort , Langkawi

 

Cuti sekolah telah bermula.. Ramai mula bercuti bersama sama keluarga. Aku pun plan nak bercuti gak.. kali ni bersama sama keluarga. Wife pon dah lama nak bercuti. Stress ngan kerja di tempat baru ni.. Huhuh..

Destinasi ? Langkawi ! Lama dah dia nak gi.. Bukannya tak pernah pergi pun cuma kali ni pergi , ada misi ! Nak shopping katanya.. Hurmm.. Ikut je laaa.. Sampai sana , sure jadi cerita lain.. Hehehe.. Jimat jimat !

Penginapan ? Hurmm.. ni masalahnya.. Aku nak cari tempat yang best dan selesa. Sebelum ni aku pernah menginap di beberapa hotel dan ianya memang memuaskan hati.

Tapi kali ni aku nak kelainan skit..

image

Telaga Terrace Boutique Hotel !

Apa yang menariknya di sini ? Melihat pada gambar di Facebook Telaga Terrace Boutique Hotel, Langkawi ni , ianya amat sesuai untuk aku sekeluarga.

Biliknya camana lak ?

image

image

Menarik ? Kan ? Haaaa…

image

image

image

Perghhh… Mabeles ! Hahahaha.. Mantap sehhhh… Memang tak keluar shopping kalau aku menginap di bilik ni !

Ada kolam mandi tak ? Tentulah adaaaa !

image

Fuh.. Memang puashati duduk semalam dua kat sini.. Mesti selesa punya !

View malam camana ? Tu diaa ! Hahahaha.. Adeh ! Mantap sekali dong !

image

Ok.. berapa harganya untuk semalam ? Mengikut dari apa yang aku tahu , semalam RM800 jer.. Jer ! Hehehehe.. tengok tempat la bang ! Sesekali untuk keluarga tercinta , apa salahnya kan ? Hehehe..

Sekarang jugak aku nak ke kebun ! Nak kerja keras.. InshaAllah , aku ke sini jugak nanti..

10 komen :

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

wow... cantik sangat tempat n, memang selesa, nak balik pun sayang ni...

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Menariknya tempat nie Ben..satu hari nak ke sini jugak lah..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Cantiknyaaaaaa!!! Nak pergi jugak tempat ni....

Allene typicalmommy berkata... [Reply to comment]

Fuhhh... Harga tu, memang xleh g shopping dah. Tp bilik dan hotel tu mmg Cntik.

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Waww cntiknyaaaaa

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

WOW!!!
Memang lawa tempat ni...tapi hmmm..Harga dia kami tak mampu.hanya mampu tgk jer...

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

Cantiknyaaaa..

syima yusuf berkata... [Reply to comment]

menariknya.. rasa macam nak bercuti ke langkawi je hehehe

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

kalau bawak family mmg sesuai ler ni.
dah rasa macam rumah je tgk.
mau x balik nk dh dpt stay.

Masliza Mat berkata... [Reply to comment]

Harga bilik dari rm350 utk deluxe room hingga rm1000 untuk suite

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI