Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 6 November 2015

Tips dapat ramai ‘reshared’ di Google + ?

 

Waaa.. akhirnya ! Akhirnya aku berjaya juga dapatkannya ! Puas aku pikirkan caranya sebelum ni dan satu ‘malam kubur berasap ‘ , aku secara sengaja terpikir cara ni.. dan hasilnya..

Perhatikan di sebelah kanan sekali di dalam gambar di bawah ni..

image

Tu diaaa ! Sebelum ni , paling tinggi pon dapat la dalam +5 jer .. tu pun kalau aku kongsikan di Google+ tapi selepas kawan blogger bagitau kelebihannya Google+ ni , aku pon mencari cara untuk melakukannya..

Dan gitulah adanyaa ! Camana aku lakukannya ? Ahaaaa.. biarlah rahsia ! Hahahaha.. Bukan apa.. Sebelum ni banyak aku kongsikan rahsia tips gitu gini dalam blogging ni tapi ada insan amik dan claim tu tips dia.. Hehehe.. Tak pe la… Tak kisah..

Yang ni , biarlah aku cerita bila korang ada di depan aku.. kongsikan secara langsung sambil makan nasi goreng pataya.. ok kan ?

8 komen :

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

nasik goreng patayya abg Ben belanja..hehehe

safurara berkata... [Reply to comment]

yeke aben! perghh kijam claim dia punya ! aben ajarin pleaseee!

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Ermm nak juga tahu tipsnya..PC kan masih merangkak rangkak lagi ni..ke maggi telur ikan mayong abg ben..

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

bosss tak bekk makan rasuah.....

ohhh ok silappp....makan nasi goreng pattaya....nama dia akan2 pulak.....ahahaha


kuikuikui

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Siannn yg jauh mcm sayeee

ubai ismail berkata... [Reply to comment]

macam best ja.. huhu ^^

Nina Mirza berkata... [Reply to comment]

Nasi Goreng pataya seafood tak mau pedas please....
Hehee

Azlinda Azman berkata... [Reply to comment]

G+ saya paling tinggi +3 kot. He hehehe. Jom nasi pattaýa kt Pattaya. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI