Ulangtahun perkahwinan ke 7 ! - BEN ASHAARI

Ulangtahun perkahwinan ke 7 !

 

“ Hurm… nak makan malam kat mana eh ? “

Punya la banyak tempat makan , tapi tak tau nak pergi mana ! Walhal selalu je buat food review ! Hurmmm… Aparaaa ! Memalukan jer !

Tanya wife.. dia tak kisah pon.. Asalkan ingat bila tarikhnya , dah memadai.. Dan aku , pening nak makan malam istimewa kat mana.. Dan kesudahannya.. Gi lepak kat Secret Recipe jer … Tak pe , asalkan bersama anak anak .. kan ?

Wife makan .. bersama anak anak dan aku memilih..

image

Seafood curry laksa !

image

Dan..

image

Terlalu kenyang ! Balik… terpaksa lompat bintang di rumah untuk membakar lemak lemak ! Huhuhuh..

Simple jer sambutan sebab minggu depan dah harijadi aku ! Nak kena sambut lagi.. pastu dia punya lak harijadi ! Hahahaha.. Jenuh la semua nak special kan ? Asalkan ingat, dah la kan ! Haaa…

Alhamdulillah.. semoga Allah panjangkan jodoh kami berdua dan murahkan rezeki kami.. nak no 3 , 4 dan 5 ! Lalalaaa..

13 ulasan:

  1. Yup...ingat tarikh pun memandai at least ingat daripada tak ingat langsung and of course kena bawak pergi makan hihi.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah syukur
    Selamat ulangtahun perkahwinan abg ben dan kak zila
    Sakinnah,,mawaddah wa rahmah..amin..

    BalasPadam
  3. Happy Anniversarry Ben,semoga berbahagia sehingga ke Jannah..aamin ya rab..

    BalasPadam
  4. hehe... ok la tu sma2 ingat tarikh ualang tahn.... sy masing2 tak ingat.... selamat ulang tahun semoga diberkati till jannah.... no 3, 4, 5 coming soon yer...

    BalasPadam
  5. Selamat ulang tahun perkahwinan buat abg ben dan isteri.. semoga jodoh berpanjanganan hingga hujung nyawa dan sampai ke syurga.

    BalasPadam
  6. Tahniah Abg Ben... Semoga kekal sehingga ke Jannah.. :)

    Lama tak masuk sini. Busy :(

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah:) selamat ulang tahun abg Ben! Semoga bahagia hingga ke Jannah :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..smoga stiasa shat..

    BalasPadam
  9. Selamat hari ulang tahun perkahwinan ya Ben..moga murah rezeki..amin

    BalasPadam
  10. wahhhh, happy anniversary jugak. semoga tertunai impian 3,4,5 dan seterusnya, lol. banyaknye sambutan, kesian perut tu asyik nak kena makan makanan special je, kahkah.

    BalasPadam
  11. same la anniversary sy pun smbut kt secret resipe hari khamis ritu..ulangthn perkahwinan kt bln yg same...eheh..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.