Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 21 November 2015

Ulangtahun perkahwinan ke 7 !

 

“ Hurm… nak makan malam kat mana eh ? “

Punya la banyak tempat makan , tapi tak tau nak pergi mana ! Walhal selalu je buat food review ! Hurmmm… Aparaaa ! Memalukan jer !

Tanya wife.. dia tak kisah pon.. Asalkan ingat bila tarikhnya , dah memadai.. Dan aku , pening nak makan malam istimewa kat mana.. Dan kesudahannya.. Gi lepak kat Secret Recipe jer … Tak pe , asalkan bersama anak anak .. kan ?

Wife makan .. bersama anak anak dan aku memilih..

image

Seafood curry laksa !

image

Dan..

image

Terlalu kenyang ! Balik… terpaksa lompat bintang di rumah untuk membakar lemak lemak ! Huhuhuh..

Simple jer sambutan sebab minggu depan dah harijadi aku ! Nak kena sambut lagi.. pastu dia punya lak harijadi ! Hahahaha.. Jenuh la semua nak special kan ? Asalkan ingat, dah la kan ! Haaa…

Alhamdulillah.. semoga Allah panjangkan jodoh kami berdua dan murahkan rezeki kami.. nak no 3 , 4 dan 5 ! Lalalaaa..

13 komen :

Erni Hasmiza berkata... [Reply to comment]

Yup...ingat tarikh pun memandai at least ingat daripada tak ingat langsung and of course kena bawak pergi makan hihi.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah syukur
Selamat ulangtahun perkahwinan abg ben dan kak zila
Sakinnah,,mawaddah wa rahmah..amin..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Happy Anniversarry Ben,semoga berbahagia sehingga ke Jannah..aamin ya rab..

Maria Firdz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah... Tahniah...

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

hehe... ok la tu sma2 ingat tarikh ualang tahn.... sy masing2 tak ingat.... selamat ulang tahun semoga diberkati till jannah.... no 3, 4, 5 coming soon yer...

Reena Sidek berkata... [Reply to comment]

Selamat ulang tahun perkahwinan buat abg ben dan isteri.. semoga jodoh berpanjanganan hingga hujung nyawa dan sampai ke syurga.

Mawar Assufi - akinassufi berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben... Semoga kekal sehingga ke Jannah.. :)

Lama tak masuk sini. Busy :(

aisyah ahmad berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah:) selamat ulang tahun abg Ben! Semoga bahagia hingga ke Jannah :)

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..smoga stiasa shat..

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Selamat hari ulang tahun perkahwinan ya Ben..moga murah rezeki..amin

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

happy anniveersary abg ben

Mialia Amelia berkata... [Reply to comment]

wahhhh, happy anniversary jugak. semoga tertunai impian 3,4,5 dan seterusnya, lol. banyaknye sambutan, kesian perut tu asyik nak kena makan makanan special je, kahkah.

Ar Eirza Japar berkata... [Reply to comment]

same la anniversary sy pun smbut kt secret resipe hari khamis ritu..ulangthn perkahwinan kt bln yg same...eheh..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI