Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 18 Disember 2015

Sangap di Kota Perth, Australia



Alhamdulillah..sampai dah Perth , Australia. Memang best tempat ni.Cantik dan happening.. Tapi aku takde geng lak nak merayau. Geng laki aku mana hilang pon tak tau.. Aku 'kehilangan' mereka ! Dah plan nak merayau bersama.. huhu.. Agaknya aku turun lambat kot ? 
Nampaknya Allah suruh aku berehat jer dalam bilik hari ni memandangkan aku agak stress kebelakangan ni..hehh.. Aku naik atas kembali. Tak merasa aku angin malam Perth.. huhuh...Agak kecewa jugak laa..
Ok..jom tdo.. Esok balik KL dah..sekejap je datang sini..huhu..

7 komen :

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Aerada di Perth Australia ya..Subahanallah..alhamdulillah sebagaimana yang dirancangkan oleh Ben. Tak apa seorang2 tu ambil lah kamera klik2 ..agar puas hati bawa banyak bahan blog...

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

Aerada di Perth Australia ya..Subahanallah..alhamdulillah sebagaimana yang dirancangkan oleh Ben. Tak apa seorang2 tu ambil lah kamera klik2 ..agar puas hati bawa banyak bahan blog...

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

beli lah apa2 untuk permata Ben..kan dari Perth..bertuah ya dapat ke sana murah rezeki

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

take care BA... take a gd rest... tenangkan hati dan fikiran... hehe

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

La..sehari je,tak pe next time bawak family pulak..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Abg ben...ni mukhaddimah...hihi...alhamdulillah..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Best

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI