Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 10 Disember 2015

Baju HARD ROCK gempak tapi..

 

Kali pertama aku beli ! Biasanya dok dengar orang kirim jer.. Dan akhirnya , aku melaburkan jugak duit aku di zaman GST ni ke HARD ROCK dengan harapan ianya berbaloi !

Di Hard Rock Hotel Penang , segalanya cukup sempurna sehinggalah malam tadi.. ketika aku mengambil gambar baju yang aku beli ni untuk dibuat entri kenang kenangan.. Hehehe.. Baju mahal ni bosss ! Mahal bagi aku laa.. Aku bukan orang kayaa !

Ketika aku memilih jaket ni , aku tak tengok la dia buatan mana. Aku tak kisah pon. Kain sedap dah.. Size ok dah ! Aku sarung ke badan aku , segalanya ok !

Harganya ! Fuh… butakan jap mata demi minat !

image

Balik rumah.. aku nak gantung baju ni ke dalam almari bersama sama jaket aku yang lain.. Hehehhe.. Koleksi jaket skang ni ! Leh guna g mana mana event yang gempak gempak.. heheheh..

Depan gini rupanya.. Cun , kan ?

image

Dan belakangnya pulak , gini rupanya..

image

Cun kan ? Haaaa.. Tiba-tiba mata aku tertangkap sesuatu..

image

Aku zoom kan mata aku..

image

MADR ??? Bukan ke patutnya ejaan MADE ? Hurmm.. Takkan memang gini dia punya style ? Ke typo ? Tapi kalau typo takkan dijual dengan harga yang mahal gak ? Hurm..

Ok.. aku google.. Apakah memang gitu ejaannya ! Dan aku jumpa satu gambar dari satu blog kawan ni ..

image

MADE ! Hurmmm… Terus hilang mood aku untuk buat koleksi baju Hard Rock , tersimpan kemas di dalam dada ! Aku kumpul baju Cheetah je la pasni ..

 

TERKINI : Beberapa jam selepas aduan ‘rasmi’ dibuat , Pihak Hard Rock Hotel Penang membalas melalui email. Sila baca di Balasan dari Hard Rock Hotel Penang.

12 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Tak apa...ada juga koleksikan abg ben...alhamdulillah..laaaa ingat PC je selalu typo..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Laaaa..hmm,tiruan ke Ben..

Etuza Etuza berkata... [Reply to comment]

hebat tu hard rock,dalam blog saya ada typo..bro ben..malu juga kena tegur..namun saya positif terima..

memang gitulah jika ada yang tak kena kan..

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Oh mai.. sedihnya.. mohon Hard Rock perasan ni. Bukannya murah.. T_T

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

kehkehkeh...kalau tak selak orang tak tau...relaks bro

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

RM 390.00 tapi typo dan made in China..Tak berbaloi..kalau cap china tu sah2 la tiruan...tak pa,...nanti hujung bulan Fida nak p skodeng..

eima berkata... [Reply to comment]

tiruan ??? ye ke .... nampak sgt kot HR kat penang amik brg tiruan kot ... typical malaysian .... mmg nk untung lebih je ni

Zaza Abdul Latif berkata... [Reply to comment]

LOL!.. kena komplain kat Tan Sri Jojo..
if dia tau ni sure dia gantikan baju baju untuk u..

Mylo Mymfh berkata... [Reply to comment]

huhu sakit pulak hati kita...dah xde rezeki terkena baju tiruan..alahai .. berhuhu je lah kita...

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

kalu yanie pun skait hati kot.. walaupun hanya salah ejaan tapi baju mahal kot.. cam mana boleh jual yang reject walaupn hanya pada ejaa. uhuh

syima yusuf berkata... [Reply to comment]

Huhu mahal tapi typo. Sakit hati juga la lau kita yang membeli

syima yusuf berkata... [Reply to comment]

Huhu mahal tapi typo. Sakit hati juga la lau kita yang membeli

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI