Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 11 Disember 2015

Bila Zahra demam..


Hurm.. hidung luka gara gara terlalu sibuk nak ke sana sini sewaktu check in di Hard Rock Hotel Penang ari tu.. Nasib baik dia bukan jenis teriak kaw kaw punya.. Sekejap je nangis pastu sambung main.. Aku je la pening tengok luka kat hidung tu..


Balik KL , demam lak.. Dia ni macam mak dia. Kalau demam dah datang.. hurmm… manja terlebih.. nak menempel jer ! Nasib baik mak dia tak gitu.. Dah besar..

Tengok camana hari ni.. Rasanya dia demam sebab penat sangat kot.. Kasi rehat dulu.. kalau tak sembuh gak , baru gi klinik. Hurm.. Kos ubat dah mahal skang.. Huhuh.. 

1 komen :

Amanda Suria berkata... [Reply to comment]

setuju kos ubat mahal dah....sekali visit je 120 kena..sib baik ada medic card dan company cover so x terasa...yang xde? get well soon si comel Zahra

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI