Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 13 Disember 2015

Konsert Akhir Gegar Vaganza 2015


Yess... Tak de Astro tapi nak layan gak ? Sila dengar Sinar.FM ! Ada siaran langsung di sanaaa ! Heheheh.. Iklan tak berbayar ni ! Rugi aku wehhh.. Tapi tak peee.. Mana tau Astro nak kasi job besar pasni .. Tapi berbayar la yer.. Jangan la free.. Lain la ada helikopter datang amik dan hantar aku untuk hadiri event.. Hahahah.. Gurauuuuuuu ! Kang ada pulak yang buat entri kata BEN ASHAARI DEMAND ! Hek lerr... sensitif tuuul ! 

Ok..  sapa pilihan korang ??? Final kali ni ada Acong SweetChild , EzadLazim , Siti Nordiana , Haiza , FarahDhiya  dan Nassier Wahab.. Aku rasa ramai akan pilih Siti Nordiana kan ? Atau FarahDhiya kan ? Hehehe... 

Aku ? Aku ????? Aku amik... hurm... FarahDhiya , tak.. Haiza ? Hurmm.. Takkk.. Nassier Wahab ?  Awal awal dulu .. ok la.. Tapi sehingga separuh akhir , persembahan dia makin merosot.. Maka aku rasa dia antara no 4 atau 5 . Achong ? Dia no 6 ! Bukan tak bagus tapi dia kurang undian.. Kalau berdasarkan undian , aku rasa Siti Nordiana akan juara tapi kalau aku laaaa.. aku pilih Ezad ! Tapi segalanya bergantung pada persembahan dia malam ni ! Kalau dia sekadar 'menyanyi' , maka dia takkan menang .. Kalau dia bersungguh sungguh , maka dia mampu mencabar Siti Nordiana.. 

Harapnya kesemua bersungguh sungguh malam ni ! Tiket bayar woiii ! Bukan freee okeh .. Er , mungkin ada yang dapat free.. ehehehe.. Tapi aku bayar ASTRO okkkk ! Nanti ada la tu yang kata.. 'Macam dia sorang je yang bayar !'  Macam ni punya spesis pon ada ! Ingat pupus dah.. Huhh..

Apa pun.. Tahniah buat penerbit kali ni.. menampilkan peserta peserta yang power rangers ! Harapnya tahun depan dapat pujuk Amy Search , Awie Wings ,  Jamal Abidillah , M.Nasir dan otai otai join ! Kasi hadiah RM1 juta ! Apadahal kan ? Qu Puteh kan adaaaa.... Hehehe..

6 komen :

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Tak tau mana satu yang akan jadi juara..semua hebat2..

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hihihi....harapnya persembahan semakin mantap...final..

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Nak Ezad gak menang, tapi Nana pun OK... Pilih dua² boleh? Hahaha

Chot berkata... [Reply to comment]

vote for ezad. walopon nana best. haha. cmne tu. kira smua best la. mane2 layak menang. hehe

Sabrina SA berkata... [Reply to comment]

ina sokong siti nordiana!!

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Hehehe ada tv pun tak tengok sangat ben...kerja rumah menimbun nak buat...hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI