Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Disember 2015

Nak produk Cosmoderm secara percuma ?

 

Ok.. nak kan ? Mudah je ! Hehehe.. Labur sedikit kos dengan membeli suratkhabar Sinar Harian bertarikh 6hb Disember 2015.

image image

Ok.. perasan tak ada iklan Cosmoderm di bawah tu ? Haa.. Di akhbar nanti pon ada ! Apa ? Nak kena buat apa ? Mudah jer.. ikut je langkah yang aku bagi ni..

image

1. Like dan Follow @cosmoderm di Facebook / Instagram

2. SNAP iklan Cosmoderm & Ben Ashaari di Akhbar Sinar Harian edisi 6 Disember 2015 dan #cosmodem

3. Pernyertaan adalah sebelum 7 Disember 2015

Penyertaan selewat2nya 7 Disember 2015

Mudah kan ? Terbuka untuk blogger #KELABBLOGGERBENASHAARI dan rakan dunia maya juga !

Semoga berjaya ! Hehehe..  Nak beli gak esok !

3 komen :

Puan Wawa berkata... [Reply to comment]

woww, masuk paper.. tahniah..")

wan zaleha berkata... [Reply to comment]

Saya pakai jenama nie juga :)

Salhah Suhot berkata... [Reply to comment]

Alah. Tak beli newspaper la. Dah try sample. Best juga.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI