Nak produk Cosmoderm secara percuma ?

 

Ok.. nak kan ? Mudah je ! Hehehe.. Labur sedikit kos dengan membeli suratkhabar Sinar Harian bertarikh 6hb Disember 2015.

image image

Ok.. perasan tak ada iklan Cosmoderm di bawah tu ? Haa.. Di akhbar nanti pon ada ! Apa ? Nak kena buat apa ? Mudah jer.. ikut je langkah yang aku bagi ni..

image

1. Like dan Follow @cosmoderm di Facebook / Instagram

2. SNAP iklan Cosmoderm & Ben Ashaari di Akhbar Sinar Harian edisi 6 Disember 2015 dan #cosmodem

3. Pernyertaan adalah sebelum 7 Disember 2015

Penyertaan selewat2nya 7 Disember 2015

Mudah kan ? Terbuka untuk blogger #KELABBLOGGERBENASHAARI dan rakan dunia maya juga !

Semoga berjaya ! Hehehe..  Nak beli gak esok !

3 ulasan:

  1. woww, masuk paper.. tahniah..")

    BalasPadam
  2. Alah. Tak beli newspaper la. Dah try sample. Best juga.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009