Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 Disember 2015

Penutup yang terbaik !

 

‘Pakatan Rahsia’ berjaya menjalankan misinya walaupun perancangan mereka berjaya aku hidu pada awalnya. Namun begitu aku tetap berasa terkejut dengan kehadiran sahbat sahabat  blogger yang sudi luangkan masa untuk hadir bagi meraikan majlis hari lahir aku tu..

Bertempat di MMA Nilai Corner , majlis ini dimeriahkan oleh sebahagian rakan rakan blogger dari Kelab Blogger Ben Ashaari dan keluarga mereka. Sesuatu yang aku tak sangka sama sekali sebenarnya.. Terharu gue dibuatnya ! Jutaan terima kasih buat penaja dan semua rakan blogger dan mereka yang senantiasa memberi sokongan pada BenAshaari.com dan aku.

image

Antara juadah yang ditaja oleh penaja misteri ialah..

image

image

Kek siap ada ultraman dan ultraman berjaya dimakan oleh Qhaliff !

image

image

Dan hidangan utama , seperti biasa..

image

Ada satey kambing lagi tuuu.. hahaha.. Tapi aku tak makan la.. Dah terlalu kenyang.. Tengok muka kawan kawan yang datang pon dah kenyang dah.. huhu… Maklumlah , hari kerja kan ! Sanggup turun tuu..

image

Buat rakan rakan , samada yang datang semalam atau tidak.. jutaan terima kasih atas segala ucapan serta ingatan doa pada aku dan keluarga. Hanya Allah saja mampu balas jasa korang semua !

Buat diri aku , semoga terus bersemangat dan memberikan yang terbaik dalam setiap apa jua yang aku lakukan .. InshaAllah.. Heheheh..

Jom potong kek..

image

7 komen :

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

mee udang yang melimpah...Sedapnya...

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Happy Birthday aben, sori tak dapat datang malam tu. Ada program bercanggah... huhuhhu...

yanie yusuf berkata... [Reply to comment]

wahhhh nasib baik jauh..hihi

MrPiNGu Gonzalesz berkata... [Reply to comment]

bilalah dpt jumpa abg ben yg sado ni

anazarin dotcom berkata... [Reply to comment]

Rugi tak dapat turun semalam...huhuhuhu

Saidila Abdul Rahman berkata... [Reply to comment]

apa ...?? tak makan sate kambing....?? jemu dah kerrrr...??? ahahaha

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

He he he dapat juga join prank semalam, Semua makanan sedap...
Syukur Alhamdulillah... happening sangat...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI