Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 3 Disember 2015

Qhaliff jadi mangsa Zahra !

 

Amboi Zahra… sekarang ni kerja part time dia , gigit lengan abang dia ! Ada sekali tu dia gigit baju abang dia bersungguh sungguh.. berkerut kerut dahi ! Aduhhhhh…

image

Respon abang dia.. kalau aku ada situ , dia mampu nangis je la ! Kalau aku takde situ , memang Zahra kena balasan ! Dan best part.. Zahra datang mengadu kat aku !

“Aaaakitt.. “. Pastu tunjuk abang dia ! Amboiiiii… Walhal dia yang mulakan dulu !

Mentang mentang la gigi dah banyak ! Kerja asyik nak gigit jer ! Tapi yang jadi mangsa , abang dia jer.. Aku takde lak jadi mangsa dia.. Hahaha..

image

Berbekas koooo ! Hurmmm.. mana belajar mengigit ni pon tak tau la aku ! Dia bukan kaki tengok youtube pon.. Hurmm..

3 komen :

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Wah.,,kesian qhaliff..sabar ye...zahra anggap qhaliff pesaing..hihi..

nadialadzim berkata... [Reply to comment]

macam kitorg kecik2..hahaha...

yaya cendana berkata... [Reply to comment]

Aloloooo

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI