Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 1 Januari 2015

Corat Coret Qhaliff 2014 !!

 

Gambar gambar Qhaliff yang aku tengok , pasti akan aku ketawa dan juga syahdu jer.. Sekejap je masa berlalu kan ? Membesar dalam blog la diaaa.. haaha ..

image

image

image

image

image

image

image

image

Kelambu moden

 

Zaman dulu-dulu orang tangani nyamuk semasa tidur dengan memasang kelambu. Kelambu tersebut masih lagi wujud. Tapi hanya digunakan oleh orang-orang tua sahaja.

imageq

Kelambu tradisional. Sumber: google

Pengguna sekarang ni mementingkan keselesaan dan mudah digunakan.

  • Jadi kelambu moden dicipta dengan pelbagai kemudahan:
    nyamuk tidak boleh masuk(memberi anda tidur yang lena tanpa gangguan)
  • tidak perlu menggunakan tali(tak perlu memasang paku)
  • pengudaraan yang baik(angin dari kipas masuk ke dalam kelambu memberi keselesaan untuk tidur)
  • mudah dibawa(hanya lipat sahaja)
  • boleh diletakkan di atas katil
  • boleh memuatkan 4 orang( 2 dewasa dan 2 kanak-kanak)

 

image

Kini kelambu moden

Kelambu moden ini bukan sahaja memberi keselesaan malah boleh mencegah denggi. Nyamuk bukan sahaja mengganggu kita malah ia merupakan medium pembawa penyakit berbahaya iaitu demam Denggi.  Jom gunakan kelambu moden ini.

Kami menjual kelambu Moden bersaiz King jenama Danko Field Elephant yang berkualiti tinggi dan mempunyai dua pintu. Kelambu moden ini bersaiz 200x200 (King) dan berharga RM40 (tak termasuk kos penghantaran). Beli  sementara stok masih ada!

Sekiranya berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Mommy Irra samada whatsapp/sms di 013 356 0192 atau email ke beli@irrayyan.com.

Apa istimewanya setiap 1hb Januari ??

 

Saja wat macam tak ingat.. Hahahaha.. Perempuan kannn.. Peka dengan tarikh terutama tarikh gaji keluar ! Hahahaha ..

Dan tepat 12 tengah malam .. Aku tarik Qhaliff dan Zahra , kiss pipi wife sambil ucap selamat pada dia .. Hehehehee.. Special ! Dapat 3 kiss gituuu.. kan kan ?

image

Hehehe.. Ucapan ? Hurm… Aku whatsapp je la.. Kang aku tulis dalam ni , ada yang pinjam lak.. Hehehehehe….

Selamat Ulang Tahun Kelahiran , Sayang… Yang ke … hehehe .. XX..

Kenangan Terindah 2014 sebagai blogger !

 

Seperti ramai yang tahu.. Aku berpeluang ke Paris dan Toulouse di Perancis. Bukan sebab dapat melihat Eiffel Tower depan mata saja tapi berpeluang masuk ke dalam kilang AirBus yang mana tak semua orang berpeluang merasai pengalaman yang aku rasai..

 image

image

image

Dan paling best sekali , balik terus ke Klia dari kilang AirBus ni  dengan kapal terbang baru .. bau kedai lagi okeh ! !! Perghhh.. Dalam tu cuma ada blogger dan krew AirBus ! Bayangkan betapa bertuahnya bergelar blogger ni ! Huhuhu..

image

image

Semoga 2015 membawa lebih membawa kejayaan pada aku.. Hehehe.. InshaAllah ..

Selamat Menyambut Tahun Baru 2015 !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI