Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Januari 2015

Anak perempuan manja dengan ayahnya ?

 

Hurmmm.. Zahra tak boleh nampak muka mak dia.. Kalau nampak , terus menangis ! Hehehehe ..  Dia nampak muka aku , dia cool jer tapi kalau Qhaliff yang nampak , berubah terus ! Hahahaha..

image

Hurm.. Hurmmm… Dalam manja manja Zahra ni , senang je jaga dia. Sama cam abang dia. Nangis pon tak de la tahap merengekk berpanjangan .. Kejap kejap je pon..

image

Hurm.. makin suka belajar dia skang ni.. Sekejap je masa berlalu..  Qhaliff makin rapat dengan aku.. Orang kata anak lelaki rapat dengan ibunya ? Belum lagi kot .. kan ?

Best ke VICE lakonan Bruce Willis itu ?

 

Semalam gi tengok film ni dengan blogger Kyle Ril. Sepanjang perjalanan cerita tu , aku ternanti nanti punchline ! Hahahaaa… Grrr… Rugi tengok cerita serupa cerita budak tadika ni !

Tolonglahhh..tolonglah , jangan bazirkan duit korang dan juga masa ! Cerita ni , cerita sampah ! Bruce Willis sekadar digunakan untuk lariskan film yang .. adoiyaiiii !

image

Aku bagi 1.5 bintang !! Hancur.. lebur.. Grrr.. Pulangkan duit akuuu Willy oiiiiii !!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI