Isnin, 2 Februari 2015

MRS lebatkan rambut si kecil dan juga anda ?

 

Ramai tanya aku camana rambut Zahra dan Qhaliff sangat lebat.. Hurmm.. Sememangnya masa keluar dari rahim mak dia , dua dua ni dah lebat tetapi … bila aku bawak diorang melawat orang tua aku nun di Cheras tu , mak aku akan letak dua jenis minyak kat rambut diorang .. Minyak kelapa antaranya ! Tapi minyak kelapa ni ada bau skit la kan ? Sebab tu ada yang tak suka nak letak.. Hurm..

Minyak kelapa ni ramai dah tau kelebihannya , kan ? Cuma masalahnya ialah bau ! Ahaa.. Kalau nak letak kat rambut , bau dia.. perghhh.. Nak letak kat perut , perghhh .. kan kan ?

 

Pernah dengar MIRACLE REFRESHING SCENT ? Ada yang pernah dan ada yang tidak .. Aku , terus terang .. tak pernah ! Hinggalah satu hari tu aku dihubungi seseorang meminta aku mereview MRS ni.. MRS ni merujuk pada MIRACLE REFESHING SCENT  yer kawan kawan.

image 

Sewaktu aku menulis entri ni , perut aku memang tak sedap laa.. Kembung ! Dah tua la katakan… Hehehee.. Makin tua makin kacak kata anak anak dara cun .. Hehe… Aku letak MRS  ! Perghh.. dia punya berangin .. Sedappp jer rasa ! Macam nak tutup laptop ni dan sambung tidur ! Siap sendawa sendawa lagi haa ! Memang keluar angin betul ni ! Hurmm…

Harga ?

image

Ada banyak size dan bentuk botolnya.. Hehehe.. Terpulang la pada mana korang berminat nak beli . Tapi yang pastinya la kan ,  MRS ni bagus untuk merawat keguguran rambut , merawat kelumumur , masalah kutu dan paling menarik melebatkan rambut.. juga bertindak sebagai tonik rambut !

Selain daripada untuk rambut.. ada banyak lagi kelebih MRS ini ..

imageimage

MRS ni kalau pakai selepas mandi ni , memang dapat rasa la kesegarannya ! Macam aku sekarang ni , pakai selepas subuh tadi.. Memang terasa lega perut ni .. Kalaulah pakai sebelah malam , sebelum tidur.. sapu kat tengkuk .. betis .. InshaAllah lena ! Kasi hilang lenguh lenguh dan stress ! Huhuhuh..

Untuk Zahra dan aku .. lepas mandi , sapu kat kepala.. Jadikan tonik rambut ! Hehehe.. Aku nak lebatkan rambu balik.. Bukan untuk kelihatan kacak tapi untuk kelihatan .. segak ! Auww ! Hehehehe..

MRS yang pernah terbit di Utusan Malaysia ni adalah 100% produk yang dikeluarkan oleh orang Islam. Maka , bolehlah guna tanpa was was kan ? Hehehe ..

image

Antara testimoni pengguna yang dah guna.. hehehe.. Mestilah kan ? Kena guna baru tau kesannya ! Jangan gebang je lebih.. Haaa !

image

image

 

image

Bagi yang berminat nak jadi agent atau dropship mahupun nak bertanya dengan lebih lanjut , boleh rujuk di :

Facebook page : Miracle Refreshing Offical Page
IG shop : Miracle Refreshing Official .
Alamat  : Wisma MRS, H-6-G Putra Walk Business Park, Jalan Pinggiran Putra, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor
No whatsapp : 0139364676
No office : 03 8940 4045

Untuk Pendaftaran jadi agent , klik SINI..

Patut artis banyak pakaian dalam almari !

 

Tiap kali kena gi photoshoot , kena cari baju baru ! Kalau ada sponsor , tak pe la.. kalau takde ?? Macam aku ni laaa.. Asal kena kuar tv , mengelabah pikir nak pakai baju apa ! Takkan nak pakai baju #kelabbloggerbenashaari memanjang je kan ? Aku ok je sebenarnya tapi kawan kawan yang tengok mesti pelik.. Takkan tak de baju lain kot ??

Nak tak nak.. gi la Alamanda malam tadi.. Hurm.. Fokus utama, cari baju , seluar dan jeans.. Jeans aku abis koyak wooo ! Lama dah tak beli Levi’s. Hehehe.. Aku part seluar ni terutama jeans ni , tak gemar beli yang tiruan. Gatal abis celah kangkang nanti ! Pakai yang murah pon tak pe la.. asal bukan tiruan ! Heheheh ..

Ok … cari punya cari punya cari.. Jumpa la yang sesuai untuk dipakai esok untuk rancangan Assalamualaikum di Tv AlHijrah .. esok pagi tau ! Kul 8 lebih kot start ? Aku kena ada jam 745 pagi.. Hehehe.. Nak kena mekap lagi.. lalalal ..

image

Baju n seluar baru lagi.. Seluar yang sedia ada dah reput dah bak hanggg oiii ! Asik dok usung pakai seluar tu jer .. Ada 4 pasang pon , dok recycle tiap minggu .. hahahah .. Nasib laaa.. Jimat woiii !

Patut la artis pening kepala kan ? Siap charge untuk setiap sessi tu haaa.. Yelah , kan ? Kalau free jer.. letih laa.. Masa itu emas woiiii ! Nak win win pon , agak agak laaa kan ?

Apa pun aku suka cara Tv AlHijrah ! Diorang mmg profesional.. Hehehehe.. Bukan bodek tapi berdasarkan pengalaman.. Kali ke dua dipanggil mereka .. Hehehe..

Alhamdulillah.. nasib baik aku bukan artis.. Lalalallaa…..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI