Sabtu, 21 Mac 2015

Bukti blogger PEREMPUAN mudah popular berbanding LELAKI !

 

Aku pacak gambar paling kacak aku hari ni di Facebook. Berapa ramai yang LIKE ?

image

Menyedihkan sama sekali ? Mengapa hanya 26 LIKE je aku dapat ?? Apakah aku tidak cukup kacak ???? Atau sebab dah kawin ? Kalau bujang mesti ramai LIKE punya kan ?

Ok.. aku try pacak gambar anak aku .. PEREMPUAN ! Ok , PEREMPUAN yerrr..

image

500 ++ LIKES !! Hurm.. orang perempuan memang sepakat dalam  menaikkan kaum mereka  ! Mereka tak nak dipijak pijak oleh lelaki terutama dalam dunia maya ni , kan ?

Ok.. aku jadi PEREMPUAN seminit jap ..

image

Ok…. Aku dah dapat jawapannya ! Orang PEREMPUAN memang jeles dengan orang LELAKI ! Sebab tu diorang tak sokong lelaki !! Kan ? Hurm…. Gitulah nasib lelaki ..

Tapi salah lelaki gak.. Tak nak sepakat ! Asik nak bergaduh ..berebut kuasa ! Kan ? Cuba sepakat..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI