Isnin, 20 April 2015

GST: Makin ramai berjimat cermat !

 

image

Rambut Zahra makin panjang.. Begitu gak rambut Qhaliff.. Wife ajak gi salon untuk gunting rambut Zahra Salon ? Perghhhh.. perghhhh… Perghhhh dan perghhhh !!

Baru baru ni member aku gunting rambut kat salon dia gi.. dari RM30++ dah naik ke RM50++ ! Gilo aihhhhh.. baik beli mesin dan botakkan kepala jer.. jimat beratus untuk setahun ! Hahahaha.. Adehhh..

Makin ramai terasa kesusahan bila GST dikenakan. Ini diakui oleh rakan rakan bila aku up status berkenaan GST di Facebook.. Ramai dah mula terasa malah mereka yang selama ni menyokong kerajaan pon dah mula menyesal ! Ahaaaa.. Kata dah kan ?

So Zahra… daddy rasa kamu akan punya rambut yang terpanjang di dunia la jawabnya ! Daddy takde duit nak gunting rambut ! Daddy punya rambut pon plan nak simpan macam Bob Marley.. nak kasi ikal mayang skit lagi jer.. hehehe..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI