Ahad, 10 Mei 2015

Anak perempuan manja dengan daddy atau ?

 

Daddy yang manjakan anak perempuan ? Kalau aku kan , aku memang manjakan dua dua anak aku sebab mereka perlukan manjaan. Takkan nak layan mereka macam komando lak kan ? Huhuh…

Anak perempuan mesti lebih ? Tak gak.. tapi kena jaga anak perempuan lebih skit… maklumlah , perempuan kan ? Hurmmm..

Pantang nampak daddy , jadi gini laa..

image imageimage

Terlalu rapat dengan daddy.. kan ? Hahahahhaa… Dah jaga dia dari sehari usia hingga setahun dah ni.. hahahaa…

Cekam Kuku ! Apa patut kita buat ?

 

Adeh.. serius sakit woo bila kena ! Nak jalan pun payah.. Macam aku sekarang ni laaa.. Apa yang aku buat , memang jadi Rambo jap laa.. Kasi cungkil dan potong ! Tapi masih tak dapat potong sebab terlalu dalam ! Uhuk…

Tapi aku terlupa ! Aku bukan di usi 20 an macam dulu ! Kalau cungkil gitu jer , pasti berdarah n luka ! Bayangkan dalam tak sedar ada kencing manis ??? Adoiiiii .. nayaaaaa oiii !

image

Ada beberapa tips dishare di media sosial antaranya gunakan inai , minyak gamat dan ada yang hardcore guna lilin.. hahahaha … Sebaiknya cegah sebelum kena !

image

Potong kuku tu betul betul. Ikut standard piawaian yang ditetapkan ! Jangan main potong je… kan kan ?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI