Rabu, 27 Mei 2015

Review Filem : SPY

Hurmm.. filem lakonan hero feveret gue..hehehe.. Jason. Mesti aksi gile kalau dia ada , kan ?

Dan tadi aku gi tonton seorang diri.. hehe..waktu keje.. best !  Tak ramai orang.. lalalallaa...

Filem bermula. Dari awal hingga akhir , gelak jer.. watak dia ?  Hahaha..aku tak pernah tengok dia bawak watak gini.. memang terbaek..

Dari tonton Tomorrowland , baik g tengok Spy !

Sado yang tak berakal ?

Aku sampai sampai je..tgk gym ni ..aku geleng kepala !  Pengguna terakhir malam tadi tak reti nak kemas dan susun semula barang barang selepas guna !! Haihh..

Nak besarkan badan tapi disiplin tarak .. tarak guna gak bro !! Lepas guna , simpan la balik barang barang..

Hurmm..

Rindu nak melancong luar negara !

 

Tetiba kenangan mengusik jiwa.. Uhuk… Maklumlah , kali pertama ke luar negara.. hehehe.. Pastinya itulah kenangan terindah ! Setiap detik aku rakam dengan gunakan 3 kamera ! Hahahahha .. 

Tapi sayangnya.. aku berada dalam keadaan tak begitu tenteram akibat hampir diseluk saku ! Hurmm.. terus mood hilang !

GOPR1612_1408370770222_highGOPR1624_1408370770222_highGOPR1639_1407833281839_highGOPR1641_1408370770222_high

Berharap , aku dapat kembali ke sini bersama sama keluarga tercinta. Baru seronok melancong.. Huhuh.. Masa tu , aku harap matawang kita dah kembali tinggi la.. Hahaha..

Megi Celup best !

 

image

Adik aku ajak makan kat Taman Tenaga , Cheras setelah aku bertanya kat dia apa menu makan malam , malam ni ! Hahahaha.. Dia pon tak larat nak masak. Penat kerja.

Maka aku ajak la ramai ramai keluar makan.. Aku belanja. Rezeki lebih bulan ni. Alhamdulillah.. Huhuhu… Destinasi , Taman Tenaga nun di Cheras sana tu..

Pilihan makanan malam ni ? Mula mula makan keow teow kungfu. Hurm.. kecilnya. confirm tak puas makan ditambah aku yang penat bersenam ari ni.. huhuh..

Tambah dengan megi celup ! Dan barulah terasa keenakkannya.. Harga ? Aku tak tanya lak tapi 5 orang makan , baru RM50.. Aku je 2 jenis makanan order… hehe.. Rasanya tak mahal kot… Kopi O kaw pon baru seringgit.. hurmm..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI