Sabtu, 6 Jun 2015

Makanan pilihan hari ni..

Dalam perut masih tak ok pon , nafsu makan masih bergelora..hahahaa.. Maka pilihan restoran hari ni ialah PappaRich dan D'Laila SupPower.. hehehe..sedap !!

Huhu.. tapau kt wife , ikan patin masak asam tempoyak..heeee...

Jemput makan !

 
image
image

Makan malam..

image

image

Yummy.. sedap sedap belaka.. hehehe..

Ke Mitsui Outlet Park , Sepang.

Wife teruja nak gi sini.. Katanya murah dan mcm mcm ada !!  Dan pagi tadi , selepas gi klinik ..tapi klinik tutup sebab cuti umum..

Sampai je sini.. tgk ramai benar org !! Mesti best .. dan masuk ke dalam.. banyak benar Sale.. hurmm.. Cari port nak makan dulu..Berpusing cari..tak jumpa.. Mood hilang.. Terus balik..

Masuk kul 11.52 dan balik kul 12.31  ..tak sampai sejam !

G Alamanda .. Alamanda gak terbaek..hahaha..

Semakin hilang parut ku !

 

Segan sebenarnya tengok parut kat tangan aku ni.. Hehehe.. Aku guna produk Cosmoderm untuk hilangkan parut ni.. Aku tak nak la hilang dengan cepat.. Biar amik masa asalkan hilang. Kalau cepat sangat , risau pulak aku apa bahan dalam tu.. Hurmm ..

image

Setelah 2 bulan aku pakai. Tu pun on off.. hehehe ..

image

image

Untuk parut lama , aku tak pasti.. hehehe.. Untuk lebih lanjut leh rujuk www.cosmoderm.com.my atau Facebook mereka , Cosmoderm (Halal Personal Care Products) .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI