Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 8 Jun 2015

Sayang… abang nak , boleh ?

 

Lama dah nak.. teringin ! Bukan sebab nafsu tapi memang nakkkk sangat ! Kalau dapat , perghhhh… tak nak apa apa dah ! Haaa.. Gitulah ayatnya , sebelum dapat .. Huhuhu..

“ Bila nak ? Sekarang ke ?? “ tanya si isteri ?

“ Sekarang gakkkkk… “ jawab aku.

Citer banyak takda.. wife masuk bilik… tukar baju ! Uhukk.. Yessss ! Yessss !!

Akhirnya, dapat gak ! Tapi muka wife monyok  kejap la.. Muka tak puashati ! Hahahahaha .. Apa nak buat ? Kang aku buat belakang belakang dia , dia kecil hati.. Ni aku buat depan depan ni.. Depan dia wooo! Siap mintak izin lagi haaaa..

Segalanya untuk masa depan koooo…

Kononnya laa..

image

Tadi gi beli filter.. gulp.. terbang lagi duit.. Screen protector untuk lcd lagi ! Huhuh… kena g jugak sorang sorang

Mesra tapi …

 

Diorang dah mula bergaduh berebutkan mainan. Apa saja abang dia pegang , dia nak.. Apa yang adik dia pegang , abang nak ! Apa yang daddy diorang pegang , mak diorang jeling ! Haa.. nak beli la tuuuu ! Huhhh..

image

Nampaknya , pasni .. samada beli sorang satu mainan sama atau jangan beli langsung ! Huhhh… Bukan nak main sangat pon tapi saja nak menyakat sesama mereka .. Daddy gak pening pala ! Huhh..

Lens impian jadi kenyataan !

 

Ku butakan mata saja ! Terpaksa !! Bukan sekadar minat tetapi sebagai pelaburan jangka panjang. Ini terbukti setelah aku membeli lens sebelum ini berjaya memberi pulangan yang lumayan. Alhamdulillah..

G ke Sony KLCC , kat sana aku pilih je lens yang aku lama dah nak.. Soal siasat je bro kat situ.. tanya je apa nak tanya akhirnya aku amik satu lens ni.. hehehe .. Dan harganya ? Hurm… RM2,9++ ! Terkedu ? Gitulaahhh… Apa nak buat, kan ? Gulp..

Pastu test power kat taman KLCC tu..

imageimageimageimageimage

Hurmm… nak kena main lanskap baru puashati ni , kan ? Huhu.. kena cari masa sesuai.. Tapi aku tak beli lens protector.. takut nak guna selalu..  Esok gak kena g cari ! Mau terbang RM100++ lagi tu.. hurmm..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI