Sabtu, 27 Jun 2015

Shopping Raya di MotherCare , KLCC

 

Yup… MotherCare adakan jualan murah sempena Aidilfitri. Potongan 10-20% memang tak patut dilepaskan ! Bagi setiap pembelian RM300 ke atas , boleh mintak…

image

Ada kelebihan tau guna kad ni ! Nak tau , boleh tanya sendiri kat diorang .. hehehe .. Sila tanya di Mothercare Malaysia .

Ok… Hari ni ke KLCC. Tujuan utama hanyalah untuk ke Mothercare. Wife memang suka shopping baju anak anak kat sana sejak Qhaliff bayi lagi. Aku memula pelik gak apasal la dia suka ke sana ! Aku sampai naik stress pada awal dulu. Akhirnya aku paham kenapa..

Pakaian kanak kanak di sana memang cantik dan berkualiti ! Tahan lama dan payah nak rosak. Pakai la berulang kali , tetap nampak berseri ! Sebab tu , Zahra lahir.. aku biar je dia shopping kat sana ! Puashati katanya..

imageimageimage

Setelah hampir 2 jam dalam MotherCare , wife dah dapat apa dia nak ! Aku sendiri puashati dengan pilihannya.. Bila wife tunjuk je kat aku , aku angguk jer ! Tak tengok pon dah tau ok ! Hahahaha .. Malas nak tengok sangat sebab semua cantik cantik ! Memang rambang mata.. Huhuh..

image

Huhuh.. Tak sabar nak suruh budak budak pakai kat rumah nanti.. heehe ..

Yang ni paling mahal sekali.. Dapat kat Zahra.. Anak dara kesayangan Ben Ashaari ! Pandai bodek dah daddy dia nak baju ni ! Huhhh..

Bila dah test pakai ! Huhuh.. Ni kena pakai gi event tertentu je ni.. Baru berbaloi..

image

image

image

Bukan selalu dapat melaram kan ? Nanti besar , berjubah dah .. hehehe.. Sila la melaram sementara baby ni kan.. hehehe .. Dan jumlah pakaian shopping hari ni , 2 pasang baju , dua pasang seluar dan dua pasang kasut.. setiap seorang ! Adil , kan ? Hahaha.. Adehh..

image

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI