Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 29 Julai 2015

Beg Colorland yang menarik untuk mereka yang ada anak kecil !

 

Yeayy.. aku ada dah ! Beg yang boleh isi lampin,  pakaian anak anak , botol air serta susu untuk memudahkan aku travel ke sana sini dengan lebih bergaya gituuu .. hehee ..

image image 

Ada banyak lagi corak dan warna. Aku berkenan dengan warna merah. Senang nak cam gitu.. hehehe .. Selesa dan mudah nak uruskan.

Di page Suzi kids collection ada banyak lagi pilihan :

imageimageimageimage

image

image

Nak tahu dengan lebih lanjut ? Mudah jer..

Instagram : https://instagram.com/suzikidscollection/
Facebook : https://m.facebook.com/suzikids
Whatsapp : 0123912404

Kempen ‘YEO’S I LOVE MALAYSIA ‘

 

YEO HIAP SENG atau lebih dikenali dengan YEO’S  dengan anjuran bersama HARIAN METRO telah melancarkan kempen ‘YEO’S  I LOVE MALAYSIA ‘ yang bakal berlangsung sepanjang 1 Ogos hingga 31 Oktober 2015 dengan mengajak seluruh rakyat Malaysia memenangi percutian di Malaysia serta menonton Konsert  Patriot Yeo’s I LOVE  MALAYSIA bersama bintang bintang terkenal tanahair seperti AKIM & THE MAJISTRET , PRECIOUS , ALINDA di  enam buah negeri secara percuma !

DSC09656DSC09658

Kempen  Yeo’s ‘ I LOVE MALAYSIA ‘ ini bertujuan untuk mengeratkan lagi perpaduan , meningkatkan persefahaman dan memurnikan saling hormat menghormati di antara rakyat Malaysia .

DSC09666

 

KONSERT PATRIOT YEO’S  I LOVE MALAYSIA

Kumpulkan 8 pek minuman kotak air Yeo’s dan anda berpeluang menerima 2 pas istimewa ‘rockzone ‘ ketika konsert nanti.  Dan enam buah negeri yang bakal konsert diadakan adalah di Johor , Selangor , Kuala Terengganu , Kota Kinabalu , Kuching dan Alor Setar.

Bagi peminat peminat Akim atau nak tengok M-Pop terkenal serta Alinda , jangan lupa hadiri yer..

MENANGI PERCUTIAN DOMESTIK YANG MENARIK !

Yeo’s cukup terkenal dengan mengadakan pertandingan yang menarik dan kreatif ! Melalui WeChat Yeo’s Malaysia , rakyat Malaysia dijemput sertai yang mudah ini.. Caranya :

1 : Muat turun WeChat dan langgan akaun rasmi  Yeo’s Malaysia.

2 : Beli sebarang minuman produk Yeo’s  ( tak kira kotak atau tin ) atau mi segera Cintan.

3 : Ambil gambar resit pembelian dan masukan jumla pembelian dan jawab soalan mudah.

4 : Simpan resit untuk bukti pembelian.

Diingatkan , pertandingan ini melalui WeChat yer.. hehehe.. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut , sila ke www.yeos.com.my atau telefon bahagian perkhidmatan pelanggan 1300-80-2828

Bestnya bila telefon pintar boleh masuk air !

 

Sony Xperia Z3 dan yang terbaru , Xperia Z3+ adalah antara model keluaran Sony yang boleh masuk dalam air.. Kira leh rendam dalam air suam laa.. Jangan gatal gi rendam dalam air panas lak ! Huhhh..

Permandangan dari dalam air ! Haaaaaa.. Amacam ? Bayangkan kalau mandi dalam sungai bertemankan ikan piranha ! Perghhh.. mesti cun punya gambar.. Mana ada orang berani selfie gitu kan ?

imageimage

Aku ‘tangkap’ kau , kau tangkap aku.. Haa..amacam ? Cool kan ?

DSC09669DSC09672

Ada orang kata.. buat laaa pi masukkan handphone dalam air ??? Orang giler je gitu ! Ahaaa… apa guna beli phone mahal mahal tapi takut air kan ? Maksimumkan penggunaan.. hehhe..

Sony Xperia aku baru diupdate semalam.. Banyak yg penambahan dibuat dan aku perasan pada kamera pon ada.. Tu aku test power tu.. hehehhe… Berbaloi !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI