Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Ogos 2015

Impian jadi kenyataan !

 

Antara negara yang aku ingin sangat melawat ialah Korea dan Jepun. Nampaknya , ke Korea dah jadi kenyataan ! Dan lagi menarik , pemergiaan aku ditaja sepenuhnya oleh SAMSUNG MALAYSIA.. Amacam ? Sapa sangka kan ? Hanya dengan berblog je , aku dah sampai Paris , Toulouse dan Seoul ! Dan ke ibu pejabat syarikat gergasi dunia tuuu ! Haaa…

Menantikan hari yang bakal mencipta sejarah tersendiri pada diri aku..

Dan… akhirnya !

imageimageimage

Dan.. tepat jam 6.30 pagi.. mendaratlah Korean Air yang aku naik tu.. Seronok ? Huhuh.. lega sebenarnya.. hehehe..

image

Dan menginaplah kami di sini….

imageimageimage

Fuh.. hari ni punya agenda memang pack sangat ! Ni baru boleh masuk bilik… Jam10.30 malam ! Haaaa.. Penat woooo.. Nanti aku cerita lagi eh .. nak pengsan jap ! Tak larat tahan mata.. Huhuhu..

MYPANTS : Khas untuk peminat Trackpants !

 

2

Trackpants ialah gaya terkini bagi mereka yang ikuti perkembangan  macam tu kami boleh jadi stylish dan gaya.Pastinya gaya begini lebih tampak sesuai bagi mereka yang berjiwa muda dan  rugged !

Bagi mereka yang tercari cari di mana nak dapatkan pakaian begini terutama yang suka membeli belah secara online, boleh cuba men mendapatkannya di MYPANTS.

Dan khas untuk pembaca blog aku ni , mereka akan beri diskaun. Caranya ialah , masukkan  DISCOUNT CODE dan key in nama aku : #Benashaari untuk dapat 15% discount untuk setiap trackpant!!

 

11

Mypants.com ialah Online Store yg based di Shah Alam, Selangor. Apa yg mereka pentingkan dekat sini ialah SATISFACTION customer. Mereka akan buat sedaya-upaya untuk buat customer happy dan stylish dengan pakaian-pakaian mereka.

image

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI