Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Ogos 2015

Best ke Samsung Galaxy S6 ???

 

Beberapa kali muka aku terpamer cuak ! Tercari cari di mana aku letakkan S6 aku ! Gulppp.. Ah , sudahhh ! Cari dalam porch bag aku , tak jumpa.. Dalam poket seluar ? Hurmm.. Ada la pulak ! Apasal aku tak terasa ‘kehadirannya’ !

Secara jujur aku bagitau korang.. kenipisan Samsung Galaxy S6 ni memang membuatkan aku rasa selesa. Nak pegang pon mudah… Letak dalam poket seluar pon tak rasa sempit ! Sizenya memang dah ok ! Berbanding sekarang ramai gemar pakai bersize besar , aku rasa telefon pintar tak perlu la sampai tahap jadi tablet ! Letak dalam poket seluar.. selesa !

DSC09969DSC09975DSC09970DSC09973

Kualiti low light ? Huhuhuh… Superb ! Dan buat mereka yang suka buat review makanan.. Cer tengok hasilnya.. Ni baru amatur amik ni !

imageimageimageimage

Bayangkan.. ni tanpa pencahayaan yang cukup ! Hurmm.. Kalau cukup camana hasilnya ? Hehehe..

Nak kena test review guna Sony Xperia Z3 Plus lak !

Mudahnya bila guna jam..

 

Ahaa.. jam canggih begini patut dimiliki terutama mereka yang gemarkan travel ! Bila keluar negara pastinya akan tertanya waktu di sana berapa.. waktu di sini berapa ? Haaa.. kan kan ?

Nasib baik laa aku dah teroka jam aku sewaktu beli dulu.. Maka , bila ketua rombongan kata ikut waktu ‘sana’ hanya dengan menekan butang saja , jarum jam terus bertukar ke waktu tempatan..

image image

Selain dari tu , ada suhu .. altitude dan kompas ! Haaa ! Amacam ? Ok , leh sambung tidur.. hahaha ..

image

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI