Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 Ogos 2015

Bila bil elektrik RM47.60 !

 

Tergamam bila wife bagitau bil elektrik aku sebanyak tu ! Selama 3 tahun aku duduk rumah baru aku ni , ni kali pertama bil dibawah RM50 ! Kalau bil air tu, normal la.. tapi elektrik ? Huhuh..

image

Camana leh semurah tu ? Apakah barang tambahan aku guna ? Apakah rahsianya ? Huhuh.. Nak aku berkongsi ke ? Hehehe.. Sila beli e-book aku ! Kalau tak nak beli , leh download di www.akutipujer.com .

Lalalalla… nak tau gak ke ? Mudah jer.. Jangan guna aircond ! Hahahaha.. Kan bulan lepas aircond aku rosak selama sebulan ! Dari bulan Ramadhan hingga Syawal.. takde aircond pon ! Berpuasa di dalam keadaan kepanasan .. Tu pasal Qhaliff dan Zahra berulang  demam.. Sebab tak biasa ..

Dan sekarang , aku ada dua aircond ! Tapi disebabkan dah biasa tak guna , maka .. guna bila perlu jer la.. Harap harap , bil tak banyak beza pasni .. huhu..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI