Isnin, 17 Ogos 2015

Bila beli telefon pintar..

 

Sila pastikan letak tempered glass walaupun dah guna gorilla glass ! Heheheh.. Kalau retak , mahal woo nak ganti ! Baik beli baru jer.. Hehehee…

Aku punya Sony dan OppO , dua dua dah ternoda ! Tapi aku cool jer.. Bukan kali pertama berlaku.. Banyak kali dah.. Aku tau tempered glass akan menghalang dari skrin asal rosak… InshaAllah..

Seperkara lagi.. Kalau nak beli , kena gi kedai aksesori.. jangan beli kat kedai handphone.. mahal wooo ! Markup tak hengat punya ! Kena rajin survey skit.. kalau tak rugi berpuluh ringgit..

DSC00326DSC00320

Jangan sayangkan harta dunia.. Kalau sayangkan sangat , nanti diuji.. haaa.. Masa tu teriak tak hengat punya !

Kelenguhan kaki ?

 

Teringat kat Korea ari tu.. Lepas seharian pusing bandar Seoul ditambah lagi tak rehat selepas tiba dari Kuala Lumpur , aku dah jangkakan yang malam aku pasti akan payah nak tidur gara gara kelenguhan kaki. Nak suruh orang urut , takde .. hehehe ..

image

Nasib baik laa aku dah standby awal awal ! Aku dah letak dalam beg. Aku tahu sangat aku akan memerlukannya nanti terutama di malam hari. Kalau sapu kat kaki pastu baring.. confirm sedar sedar dah siang hari ! Huhuhuh..

Sebelum aku pergi Korea , aku dah bagi 2 botol pada rakan blogger aku. Saja kasi dia try. Aku bukan jual pon..Heheheh. Dan hasilnya ?? Produk yang bagus , kena la war war kan , kan ? Heheheh.. Takkan biar je gitu…

image

Nak cuba ? Sila rujuk SINI ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI