Selasa, 18 Ogos 2015

Ragam anak anak..

 

Kisah 1 :

image image

 

Kisah 2 :

imageimage

 

Kisah 3 :

imageimageimage

Aplikasi pengurusan kewangan ‘TouchStyle’ dari Bank Rakyat !

 

Baru-baru ini  Bank Rakyat telah melancarkan aplikasi yang menarik  dikenali  dengan “TouchStyle“. Ia direka khas untuk mendidik pengguna mengenai cara pengurusan kewangan yang betul terutamanya dalam kalangan golongan muda seperti aku.. hehee..

Aplikasi ini boleh dimuat turun dari Play Store dan App Store untuk sistem operasi iOS dan Android secara percuma.

image image

image image

Aplikasi yang pertama di Malaysia ini adalah yang dibangunkan berdasarkan prinsip Syariah yang juga amat mesra pengguna. Jadi , tunggu apa lagi , kan ? Aku dah pun download..

imageimage

Kalau nak tahu update terkini daripada Bank Rakyat, boleh pergi ke website bank di www.bankrakyat.com.my, FB dan Twitter Bank Rakyat @mybankrakyat. Dan sebarang pertanyaan, boleh hubungi talian Bank Rakyat di 1300 80 5454

Semoga aplikasi ini dapat membantu kita menguruskan kewangan dengan lebih cemerlang !

PeringatanIni adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI