Jumaat, 21 Ogos 2015

Bila ketiak aku berbau tengit !

 

Abang.. tutup skit ketiak tuuu.. Pening kepala ! “ Tegur wife aku sambil ketawa.. Huhhh… Perli sungguh! Tapi tak dinafikan sejak dua menjak ni , ketiak aku jadi berbau. Aku rasa sebab travel ni.. Puncanya.. berjam jam dalam kapal terbang ! Hurmmm..

Teringat masa kat Korea hari tu.. Bila sampai je hotel , aku dan rakan tak sabar nak mandi. Memasing angkat ketiak dan bau.. Perghhh ! Nak pengsan rasanya.. Apakah lepas mandi akan hilang ? Aku tak rasa pon gitu ! Aku perlu buat sesuatu..

Dalam kepala aku , aku dah tau apa aku nak bila balik Malaysia nanti ! Aku perlu dapatkan CELEBRITYLASS ! Aku pernah guna dulu dan ianya memang berkesan. Tapi bila dah berkesan , aku pulak tak amalkan penggunaannya.. ehehe.. Kan dah kembali berbau !

image

image

Deodrant biasa , hanya mampu tahan beberapa jam je.. Berbanding dengan Celebritylass ni, aku rasa lebih 24 jam dan bila dah amalkan , InshaAllah bole berhari hari tak payah pakai deodrant dah !

Pas ni , InshaAllah aku nak ke Singapura dan Krabi lak , tugas blog.. Dan aku tak perlu risau dah ! Kenapa ?

image

Sebab aku ada dah !

image

Dan secara kebetulan , wife lak mengadu ketiak dia ada sedikit berbau selepas pakai satu jenama deodrant ni. Katanya dulu takde pun bau tapi selepas pakai deodrant tu , ada dah ! Huhh.. Tak pe , stok aku ada banyak . Leh kongsi kongsi.. InshaAllah ok nanti..

Camana nak dapatkan ? Boleh Whatsapp terus ke 012 302  4827 ( Marlia ) . Atau boleh ke Instagramnya , Cl_Odourless_3sec dan juga Facebooknya , Marlia Lia ..

Aku dah.. korang bila lagi ? Tunggu kena komplen ? Hahahahah.. Segan uuuu .. Auwww… Nasib baik zaman LRT atau bas mini dah berlalu.. Kalau tak segan nak angkat ketiak.. Tapi bila dah ada Celebritylass  , tak perlu segan lagi !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI