Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 30 Ogos 2015

Char Keow Teow di Tree Steak House

 

image

Singgah makan di Tree Steak House di Paya Jaras , Sungai Buloh semalam. Teringin aku nak makan Char Keow Teow. Menurut adik ipar aku , kat situ sedap.

Maka.. g la beramai ramai makan kat sana. Parking , mudah. Ada orang jaga. Layanan , ok la gak.. Terlalu santai melayan pelanggan. Tapi tak la teruk ..

Ok.. order nasi goreng.. Abis ! Mintak nasi putih ngan sup pon habis ! Char Keow Teow ada.. Order 3 pinggan. Pastu order steak.. Selebihnya french fries.. untuk budak budak.

Sampai char keow teow..

image

Nampak menyelerakan.. Tapi bila dah masuk ke mulut.. terasa.. hurm… Manis ???? Wife kata manis gak.. Adik ipar pon kata gitu ! Adeh.. Gagal ! Manis sungguh char keow teow ni ! Mintak cili potong.. Abis katanya !  Adehhh..  Apa kena ??? Harga RM6 gitu ! Udang seketul tu jer ? Tu pun dah ‘layu’ .. Haihhh.

Dan nasib baik steak ok ! Nampak kat sini western food je la ok . sekadar ok ! French fries pon terlampau garing..Hurmm..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI