Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 7 Oktober 2015

Jom rungkaikan rahsia Domino’s #DTopSecret !

 

image

Aku yakin korang mesti kenal Domino’s ! Dan setiap dari kita mesti ada kenangan atau pengalaman bersama Domino’s , kan ? Ok.. Ini satu ialah pertandingan mudah dari Domino’s. Kita perlu merungkai satu rahsia , yang mana ianya merupakan berita baik untuk semua rakyat Malaysia ! Haaaa…

Caranya ? Mudah je.. Dengan menggunakan laman web Domino’s , buat seberapa banyak pembelian secara online. Setiap pembelian akan membuatkan kita menghampiri rahsia tersebut !

Jangan risau ! Potongan 50% diberikan jika pembelian dilakukan secara online melalui laman web rasmi Domino’s  dengan menggunakan kod ini : AD62.

Masuk ke laman web Domino’s dan kemudian cari kotak dibawah ini .. Terletak di sebelah kanan.. Senang je !! Takkan tak nampak kot ? Haaa… Tuu , sebelah kanan tuuuu ..

image 

Yang bawah ni haa.. Masukkan kod yang aku berikan tu.. Kemudian buat pembelian !

image

Dah ? Apa pendapat korang mengenai laman web Domino’s yang baru ni ? Mudah tak nak gunakan untuk buat pembelian secara online atau korang lebih suka telefon je ? Atau g terus ke premis Domino’s ? Cer kongsi kan pengalaman korang..

Oh yaa.. Jangan lupa ! Selain kita , ada beberapa pasukan lagi bertanding dalam permainan ini. Sapa yang berjaya merungkai rahsia #DTopSecret , pasukan itulah yang berjaya ! Hurmmm… Takkan kita nak kalah kan ? Apa lagi.. Kongsikan artikal ni supaya kita yang terawal berjaya merungkai rahsia yang disembunyikan oleh Domino’s ni di media sosial seperti Facebook , Instagram dan Twitter dengan menggunakan hastag #DTopSecret !! Lagi ramai join lagi bagus ! Lagi cerah peluang kita untuk menang !!

Hurmm… Pertandingan berakhir pada 16hb Okt 2015 dan secara automatik , diskaun 50% pon abisss ! Huhuhuh… Rugi laaa kalau dibiarkan berlalu begitu saja.. kan kan ? Hehehehe..

Tunggu apa lagi ? Takkan nak kalah kot ? Jommmmm !!

Untuk maklumat lanjut , sila ke https://www.dominos.com.my/ .

Betapa kita merindui’nya’ !

 

Di Osaka , Jepun ketika ini..

image

image

Hurmm…. Cerahnya langit ! Tengok matahari terbenam… SubhanAllah ! Cantiknyaaa…

Manakala di Malaysia ? Kita sendiri yang merosakkan apa yang dah diberikanNya ! Maka.. tengok je la asap.. dah jadi musim dah setiap tahun !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI