Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 28 Oktober 2015

Akhirnya menjelma jua cinta hatiku !

 

Resah ! Gelisah ! Tak nampak seharian , pasti hati ini gundah gulana ! Berdoa aku padaNya agar aku dapat terus memandangnya dengan penuh rasa sayang , cinta dan rindu !

Dan hari ni , setelah berhari hari hujan menimpa bumi .. aku melemparkan senyuman padanya.. Bersyukur aku padaMu , aku diberi kesempatan memandanngnya sekali lagi , hari ini ! Entah esok lusa , aku tak tau lagi untung nasibnya..

Pagi.. selepas hujan !

image

 

Petang..

image

Alhamdulillah.. Cantik sungguh ciptaanMU !

Kegemaran aku bila di D’Laila Sup Power !

 

Nak makan apa kali ni ? “ . Buntu ? Bukan buntu tapi semua sedap ! Tapi dalam banyak banyak tu , apa yang menjadi tarikan tekak aku ketika itu ??? Adehh..

Ok… tengok pada cuaca.. baru lepas hujan ! Kalau dengan cuaca gini , makan makanan berkuah memang sedap ! Tapi apakah ? Nasi ? Mee atau maggie ??

Dan.. Pilihan aku ialah ???

image

Maggie Telur Mayong dik oiii ! Hahahaha .. Meletop letop di dalam mulut ku… Memang sedap ! Kalau ikut hati aku , mau je aku tapau bawak balik rumah dan makan lagi .. hirup kuahnya sekali ! Fuhhh.. Tapi aku dah start workout balik.. kena jaga juga pemakanan.. hehehe..

Selain megi , pilihan aku ialah mee udang !

image

Nak lagi kawwww .. amik udang galah !! G basuh tangan dan ratahlah udang di kala meenya sudah abis dimakan ! Hehehehe.. Baru puas woooo !

Dan seperti biasa.. aku bawak ‘kawan baru’ untuk menikmati mee udang yang sangat menyelerakan ni..

image

Nak jugak ? Sila pm Kak Laila sebelum serbu ke gerainya.. hehe.. Kang takde tempat duduk lak.. terutama hujung minggu.. heee..

Jom sertai contest COSMODERM !

 

Produk dah bagus.. alang alang dah membeli produk Cosmoderm tu , join sekali la kan ? Mana laa tau.. rezeki ? Sapa nak bagi free kan ? Contest sebelum sebelum ni pon ramai dah menang ! Dah dapat pon hadiah memasing..

Ok.. camana contest kali ni ? Hehehe..Mudah giler !

  1. Beli mana mana produk Cosmoderm di Guardian.
  2. Kemudian upload gambar anda bersama produk tersebut dengan sekreatif yang mungkin .. Lagi kreatif lagi bagus ! Tapi jangan sampai mencederakan diri lak yer.. Keselamatan perlu diutamakan.. Hee..
  3. Jangan lupa sertakan hastag ( #iluvmyskin #cosmoderm ) ! Wajib ni !!
  4. Dan tunggu keputusannya !

image

Aku ? Aku ? Hehehehe .. Dah join ke belum ? Hehehehe.. Ok tak gambar bawah ni ?

image

Kalau segan tunjuk muka , buat gini pon ok dah .. Asalkan JOIN ! Hehehehe..

image

image

Tunggu apa lagi ? Dan buat mereka yang sekitar Kuala Lumpur dan Petaling Jaya , sila ke Alpro Warehouse Sale di Jaya 33 , Petaling Jaya dari 30 Oktober - 1 November. Diskaun sebanyak 60% Untuk semua produk Cosmoderm dan anda akan berpeluang untuk dapatkan hadiah misteri dari Cosmoderm.

image

Sengih lagi ?? Cepat ler !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI