Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 28 Disember 2015

Heroes Mens Wash : Produk khas untuk lelaki !


Hurmm.. muka dah jaga.. Badan pon dah jaga. Tapi , camana pulak part part lain ? Hehehe.. Kalau orang perempuan ada produk mereka sendiri , tapi lelaki setahu aku tak lagi ! Produk yang aku maksudkan ni ialah pembersih khas tang tuuuuuuu.. Hehehhe... Paham tak ni ? Olohhh.. tu pun tak paham ! Iskhhhh.. Ok , ok .. baca dulu.. kang mesti paham punya ! 

Produk ni , adalah pertama di Malaysia. Takde lagi sapa sapa keluarkan. Baru lagi ni. Baru je beberapa bulan dilancarkan. Belum meluas lagi dan inshaAllah akan meletup di pasaran tidak lama lagi. Er , nama dia ? HEROES MENS WASH dari Nanafa Juta Beauty. Yup , aku dah try pon ! Hehehehe.. Sebab tu aku promote kat korang lak ! Barang baekkkk... Hahahaha.. 


Produk ni untuk apa ? Korang nak aku terus terang ke atau bagi hint hint jer ? Hahahaha ..Kang kata aku jual produk lucah lak walhal tak pon ! Haaaa ! HEROES MENS WASH ni takde la tumpu untuk part SEKS jer ! Iskhhh.. jangan la pikir gitu yer... Ni produk untuk kebersihan. Apa ingat perempuan je reti nak jaga kebersihan ? Lelaki kalau jaga , perempuan pon kalah tauuuuu ! Haaa .. 

Ok ok.. malas nak bebel..  Meh aku bagitau kelebihan HEROES MENS WASH ni.. Antara kelebihannya ialah bahan yang digunakan seperti : 


  • Beatin iaitu anti kerangsangan pada kulit yang mana berfungsi sebagai antiseptik yang membunuh bakteria yang tidak diingini. 
  • Glycerine iaitu mencerahkan warna kulit.Mengantikan sel sel kulit yang rosak dengan sel baru. Membantu menghilangkan kotoran di permukaan sel. 
  • Extra Sireh iaitu mengurangkan radang kulit dan melegakan gatal gatal. Ia juga mencegah ejakulasi permatur. 
  • Sea Salt pula berfungsi untuk melegakan gatal gatal kulit. Bersifat alkali dan menguatkan sistem imunasi badan. 
  • Catuaba Extract iaitu membantu mengatasi masalah mati pucuk. Meningkatkan tumbesaran saiz penis serta meningkatkan  syahwat serta mengurangkan risiko kansert prostat. 
  • Menthol Crystal iaitu meningkatkan pengaliran darah dengan meningkatkan pengangkutan oksigen. 


Camana nak pakai ? Hahahaa.. mudah sangat dong ! Pakai masa mandi. Tak perlu pakai satu badan pon.. Tumpukan pada part yang utama iaitu .. ahakssss ! Lagi mau tanya ka ?? Kat situu laaa.. tuuuu.. tuuuu.. bawah tuuuuuuu ! Haaa...  Picit sikit .. pastikan dah basah dengan air yer.. 


Sikit jer ! Tak yah banyak banyakkk... Pastu sapu hingga banyak buih ! Kemudian biarkan beberapa minit. Settle ! Bilas dengan air bersih.. Tadaaa ! Kan dah segar .. Tak susah pon kan ? Haaa.. Cam tu je pon ! Er , lain lain part tu... korang boleh rasa la sendiri ! Takkan aku nak cerita kot ! Hahahaha.. 

Aku tumpu part kebersihan je la yer.. Kalau part lain , sila cuba sendiri ! Dan kalau nak baca testimoni mereka yang dah cuba , sila ke fan page mereka. Kat sana ada banyak lagi bukti. Kalau ada sebarang pertanyaan pon , leh je tanya kat sana .. Aku cuma sampaikan jer.. hehehehe..

Facebook : https://www.facebook.com/nanafabeautyhq/
Instagram : www.instagram.com/nanafabeautyhq
No Tel : 016 412 6546 / 016 980 6500
Alamat : NANAFA JUTA BEAUTY , Lot 674 , Jalan Setapak , Pengkalan Chepa , 16100 , Kota Bharu , Kelantan. 
Harga : RM40 semenanjung dan RM45 di Sabah dan Sarawak. 

Kena pakai hari hari , baru tau kelebihannya ! Jangan pakai sekejap dah harapkan keputusan drastik ! Hehehehhe... 


Kalau mereka sepakat !

Aduhhh.. aku bisa pening kepala !! Bisa tunggang langgang rumah dibuatnya ! Masa di Kelantan ari tu, aku lega laa.. aku leh lari ! Tok Ma dan makcik diorang ada. Leh tengokkan. Aku dapat la rehat sehari dua.. huhuhhu.. Karam rumah tu dibuatnya diorang ! Hahahahaha...

Bila balik KL ? Hurmmmm... diorang berdua makin ngam ! Apa yang si abang buat , si adik ikut.. Apa si adik buat , si abang pon ikut !! 





Gaduh , tetap gaduh terutama part makanan dan mainan. Tapi tak sampai seminit , geng balik ! Hahahaha... Si adik kuat provoke. Si abang banyak bersabar. Bila Zahra takde , Qhaliff mencari.. Bila Qhaliff takde , si adik wat dek.. Apadahal ! Janji makanan ada.. tu yang penting bagi Zahra ! Huhhh.

Aku botak kepala sebab kutu ..


Semalam , aku nekad ! Aku nak botakkan kepala aku.. Tak kira la wife suka atau tidak ! Aku tetap nak botakkan kepala.. Kenapa ? Sebab aku tak tahan dahh.. Ni bukan pertama kali aku botakkan kepala.. Banyak kali dah pon ! Mungkin ada yang tak pernah tengok dan agak terkejut.. Dan ada yang tak terkejut cuma tak sangka aku botakkan kepala .. kan kan ?

Kenapa ?


Apakah kerana kutu ? Hahahaha.. Aku anggap je tu sebagai gurau senda. Saja nak bermanja ngan aku la kann.. Hahaha.. 

Hurmm.. sebenarnya, dah seminggu lebih kepala aku ni sakit ! Rasa macam terantuk besi ! Sakitnya tu , berubah rubah tempat ! Kejap belah kanan.. kejap belah kiri ! Bukan pening tau.. tapi sakit ! Bila urut , angin keluar ! Maksudnya , aku belahak laa.. 

Hurm.. Aku ingat lepas botak ni , nak try berbekam. Kali petama nak berbekam. Aku risau gak jika berpunca dari tekanan darah tinggi. Hurmm.. Nak jumpa doktor , sah sah kena leter. Dah la aku sakit.. kena leter lagi ! Adehhh... Nak kena cari doktor cun. Kena leter pon tak kisah laaa.. Aku nak tengok jer diaa.. Tapi sebelum jumpa tu , nak kena color janggut dulu.. Kasi hitam legam.. Baru kekacakan terserlah ! Hehehehe .. 

Tapi aku suspek sakit kepala aku ni berpunca dari mata aku ! Aku pakai cermin mata yang dah expired powernya ! Maksud aku , power dia dah tak selari dengan kerabunan dan kesilauan mata aku. Aku dah gi check ari tu.. memang spek aku ni dah layak ditukun tiruankan di lautan dalam. Hurmm.. Spek baru siap , hujung tahun ni.. Huhuhuh.. Hujung tahun baru siap wooiii  ! Nak tak nak, aku pakai je apa yang ada.. 

Haa.. Terlupa lak aku.. Ada yang tanya , apa respon Qhaliff dan Zahra bila tengok aku botak ? Hehehe.. Si Qhaliff , ketawa terbahak bahak ! Zahra , tergamam. Wife pengsan ! Arghhh... Tak kisah laaa.. janji sakit kepala aku kurang ! 

Apakah kurang ? Hurmm...Kena g jumpa doktor gak ni.. 

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI