Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 27 Januari 2016

6 minggu dah kandungan !


Alhamdulillah.. Wife kata masa scan tu , dia nampak la 'denyutan'.. Aku tak masuk sebab kena tunggu dalam kereta. Parking enggak ada dong ! Penuh  aihhh kat Presint Diplomatik tuu.. Tapi tak kisah la.. Janji semua ok ! Kan ? 

Ada tanya aku.. nak anak lelaki atau perempuan ? Aku tak kisah.. Aku tanya Qhaliff , dia nak boy ! Nak ada geng la tuuu.. Huhuhhu.. Masak laa daddy kalau nak boy.. TOYS !!! Huhhhh..  Pengsan daddy pasni.. 

Zahra .. dia dah tak mengada dah.. makin ok ! Agaknya dah boleh terima hakikat kot ? InshaAllah.. Moga jadi kakak yang terbaik dan terbilang .. Jangan amik duit derma dari negara arab lak yer ! Haaa... 

Dan menariknya.. Tarikh jangkaan bersalin , sama dengan adik aku ! Dia pon mengandung gak.. Huhuhu.. Mak aku dapat cucu serentak bulan 9 nanti.. InshaAllah..

14 komen :

Aisyhah Nyais berkata... [Reply to comment]

TAHNIAH abg ben....

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

status derma yg tak bleh blah tu....hehehehe....

Atie Zieya berkata... [Reply to comment]

very cute

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..
Moga dipermudahkanNYA dan moga ibu dan baby sihat dan kuat hendakNYA.

Mila Hilas berkata... [Reply to comment]

tahniah ben dan isteri

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

tahniah!

eima berkata... [Reply to comment]

ye ke abg ben tak masuk klinik smlm ... kite nampak je ... kuikui tapi sekejap je la kan masuk pun kan ... hahahahahaha

eima berkata... [Reply to comment]

lupa plak .... tahniah !!!

yayang laling berkata... [Reply to comment]

tahnaih en ben:)

maryam assiddeeqah berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg ben

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg Ben. Semoga dimudahkan urusan nanti yea.

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah...jaga kesihatan untuk kak zila...qhaliff nak kawan bersilat le tu...

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

tahniah tuan

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben dan wife!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI