6 minggu dah kandungan !


Alhamdulillah.. Wife kata masa scan tu , dia nampak la 'denyutan'.. Aku tak masuk sebab kena tunggu dalam kereta. Parking enggak ada dong ! Penuh  aihhh kat Presint Diplomatik tuu.. Tapi tak kisah la.. Janji semua ok ! Kan ? 

Ada tanya aku.. nak anak lelaki atau perempuan ? Aku tak kisah.. Aku tanya Qhaliff , dia nak boy ! Nak ada geng la tuuu.. Huhuhhu.. Masak laa daddy kalau nak boy.. TOYS !!! Huhhhh..  Pengsan daddy pasni.. 

Zahra .. dia dah tak mengada dah.. makin ok ! Agaknya dah boleh terima hakikat kot ? InshaAllah.. Moga jadi kakak yang terbaik dan terbilang .. Jangan amik duit derma dari negara arab lak yer ! Haaa... 

Dan menariknya.. Tarikh jangkaan bersalin , sama dengan adik aku ! Dia pon mengandung gak.. Huhuhu.. Mak aku dapat cucu serentak bulan 9 nanti.. InshaAllah..

14 ulasan:

  1. status derma yg tak bleh blah tu....hehehehe....

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..
    Moga dipermudahkanNYA dan moga ibu dan baby sihat dan kuat hendakNYA.

    BalasPadam
  3. ye ke abg ben tak masuk klinik smlm ... kite nampak je ... kuikui tapi sekejap je la kan masuk pun kan ... hahahahahaha

    BalasPadam
  4. lupa plak .... tahniah !!!

    BalasPadam
  5. Tahniah abg Ben. Semoga dimudahkan urusan nanti yea.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah...jaga kesihatan untuk kak zila...qhaliff nak kawan bersilat le tu...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009