Apa itu #Camelus ?


Uik.. Gempakkan logo dia ? Ada unta tapi bukan di padang pasirun ! Warna coklat kegelapan ! Misteri menyelubungi anda ??? Yearghhh... Aku tauuu.. Sebenarnya , aku pun tertunggu tunggu gak.. camana rupanya ! Apakah kelebihannya ! Dan , apa tujuannya ??

Hurmmm.. Dua tiga menjak ni , blogger Kelab Blogger Ben Ashaari sibuk menviralkan logo ni ! Kenapa dan mengapa ? Ada yang dah tahu dan ada yang belum tahu.. Aku dah tau ke ? Mestilah aku dah tauuu.. Heheheh.. 

Maka apa itu Camelus ? Ok.. aku bagitau eh ? Sure nak tau ni ? Tak menyesal ke ? Sejenis produk yang bakal meletup tak lama lagi ! Haaa.. Boleh dimakan ! Tak kira usia .. tak kira bangsa .. tak kira agama ! Yang penting , mampu milik dan berkhasiat ! 

Bila nak keluar produk ni ? Hehehehe.. Tunggu.. sabar ! Sabarrrrr ! Nanti dah keluar , korang beli dan simpan stoknya.. Sebab bagus untuk mereka yang nak mulakan hari yang sihat ! Sama cam aku laaa.. hehehe.. Nak diet wooo skang ni..

Nanti akan ada pelancaran produk ni secara rasmi.. Harap bersabar dan simpan duit dari sekarang ! Heee...

2 ulasan:

  1. oo..produk kesihatan..ptt la tengok ramai blogger KBBA share kat ig/fb..ingat brand pakaian ke?hehe

    BalasPadam
  2. Tak sabar nak tahu apa dia #camelus

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009