Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 14 Januari 2016

Apa itu #Camelus ?


Uik.. Gempakkan logo dia ? Ada unta tapi bukan di padang pasirun ! Warna coklat kegelapan ! Misteri menyelubungi anda ??? Yearghhh... Aku tauuu.. Sebenarnya , aku pun tertunggu tunggu gak.. camana rupanya ! Apakah kelebihannya ! Dan , apa tujuannya ??

Hurmmm.. Dua tiga menjak ni , blogger Kelab Blogger Ben Ashaari sibuk menviralkan logo ni ! Kenapa dan mengapa ? Ada yang dah tahu dan ada yang belum tahu.. Aku dah tau ke ? Mestilah aku dah tauuu.. Heheheh.. 

Maka apa itu Camelus ? Ok.. aku bagitau eh ? Sure nak tau ni ? Tak menyesal ke ? Sejenis produk yang bakal meletup tak lama lagi ! Haaa.. Boleh dimakan ! Tak kira usia .. tak kira bangsa .. tak kira agama ! Yang penting , mampu milik dan berkhasiat ! 

Bila nak keluar produk ni ? Hehehehe.. Tunggu.. sabar ! Sabarrrrr ! Nanti dah keluar , korang beli dan simpan stoknya.. Sebab bagus untuk mereka yang nak mulakan hari yang sihat ! Sama cam aku laaa.. hehehe.. Nak diet wooo skang ni..

Nanti akan ada pelancaran produk ni secara rasmi.. Harap bersabar dan simpan duit dari sekarang ! Heee...

2 komen :

Fieza Sani berkata... [Reply to comment]

oo..produk kesihatan..ptt la tengok ramai blogger KBBA share kat ig/fb..ingat brand pakaian ke?hehe

iffah hussin berkata... [Reply to comment]

Tak sabar nak tahu apa dia #camelus

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI