Best ke Asus ZenFone 2 Laser ?

Aku terus terang ni ! Haaa.. Sebelum ni aku memandang rendah terhadap telefon pintar jenama ASUS ni ! Kenapa ? Haaa... Bukan sebab jenama dia tak terkenal. Giler ko tak terkenal ! Aku main komputer sejak umur 20 tuuuu.. Skang dah 40 tahun ! 20 tahun aku kenal ASUS ni ! Tapi kenapa aku memandang rendah ASUS ? Nanti aku cerita lebih lanjut ehhh.. hehehe .. Dalam entri yang akan datang ! 


Bagi yang pernah guna , sila kongsikan pendapat korang mengenai ASUS ZENFON 2 LASER ni ! 

8 ulasan:

  1. dah ramai yg pakai asus sekarang.. mungkin asus lebih di kenali sebagai laptop hehehe

    BalasPadam
  2. BARU JE JADi pengguna ASUS. Ternyata memuaskan. Gambar memang superb ohsem ! Cub asedih beteri tak boleh cabut sesuka hati macam zaman nokia dulu. huhu

    BalasPadam
  3. nice. dah pernah saran kat kawan pasal asus ni n suh dorg baca sndr blog aben. hehehe

    BalasPadam
  4. Yeayyyy geng ASUS hehehhe...setakat ni pakai asus zenfone 6 pun ok je lagi heheh lasak gak la ngeee..ni rasa nak try zenfone 2 laser lak ni heheh

    BalasPadam
  5. Tak pernah ada hp assus lagi.. hehhe. Tpi mcm smart je

    BalasPadam
  6. pernah pakai Zen6, tapi Zen2 Laser paling puas hati...

    BalasPadam
  7. Terbaik. Cuma kelemahan asus pada microfon dia. Kalau record video atau vlogger mmg tak best dan suara pecah2. Dah 2 model asus aku guna. Skg pakai xiaomi. Mmg terbaik

    BalasPadam
  8. Asus ni ramai suka pakai sebab handphone nie tahan lasak. Sebab kawan ramai pakai asus diorang pun puas hati

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.