Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 26 Januari 2016

Best ke Asus ZenFone 2 Laser ?

Aku terus terang ni ! Haaa.. Sebelum ni aku memandang rendah terhadap telefon pintar jenama ASUS ni ! Kenapa ? Haaa... Bukan sebab jenama dia tak terkenal. Giler ko tak terkenal ! Aku main komputer sejak umur 20 tuuuu.. Skang dah 40 tahun ! 20 tahun aku kenal ASUS ni ! Tapi kenapa aku memandang rendah ASUS ? Nanti aku cerita lebih lanjut ehhh.. hehehe .. Dalam entri yang akan datang ! 


Bagi yang pernah guna , sila kongsikan pendapat korang mengenai ASUS ZENFON 2 LASER ni ! 

8 komen :

Permatabiru berkata... [Reply to comment]

dah ramai yg pakai asus sekarang.. mungkin asus lebih di kenali sebagai laptop hehehe

gulew kapas berkata... [Reply to comment]

BARU JE JADi pengguna ASUS. Ternyata memuaskan. Gambar memang superb ohsem ! Cub asedih beteri tak boleh cabut sesuka hati macam zaman nokia dulu. huhu

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

nice. dah pernah saran kat kawan pasal asus ni n suh dorg baca sndr blog aben. hehehe

Sue Izza berkata... [Reply to comment]

Yeayyyy geng ASUS hehehhe...setakat ni pakai asus zenfone 6 pun ok je lagi heheh lasak gak la ngeee..ni rasa nak try zenfone 2 laser lak ni heheh

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Tak pernah ada hp assus lagi.. hehhe. Tpi mcm smart je

firdaus radzi berkata... [Reply to comment]

pernah pakai Zen6, tapi Zen2 Laser paling puas hati...

Dzul Affandi Roslan berkata... [Reply to comment]

Terbaik. Cuma kelemahan asus pada microfon dia. Kalau record video atau vlogger mmg tak best dan suara pecah2. Dah 2 model asus aku guna. Skg pakai xiaomi. Mmg terbaik

Mera Hussain berkata... [Reply to comment]

Asus ni ramai suka pakai sebab handphone nie tahan lasak. Sebab kawan ramai pakai asus diorang pun puas hati

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI