Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 Januari 2016

Confirm.. Zahra ada adik !


Baru nak layan teater Bikers Kental , wife antar mesej bergambar ni ! Agak terpinga pinga sekejap kot ! Aku tau apa maksudnya tapi aku tetap tanya wife semula.. 

" Maknanya ? ". Tanya aku di whatsapp.

" Anak dah nak masuk 3 pon tak tau lagi ke maksudnya ? ". Wife jawab. 

Aduhhhhhh.. Zahra dah ada adik. Patutlah dia pelik sangat perangai sehari dua ni.. Rupanya dia dah tau yang dia akan ada pesaing tak lama lagi.. Huhuh.. Sian dia. Tak puas bermanja lagi.. Tapi apa nak buat , kan ? Rezeki dari Allah. Jangan menolak. 

Simptom wife mengandung dah nampak dalam sehari dua kebelakangan ni. Mudah penat.. cepat naik angin.. mual dan malas bermekap ! Hahahaha .. Dan menariknya.. adik aku pun mengandung gak ! Baru je dapat tau.. Sehari sebelum wife buat test pregnancy.. Huhuhuh.. Maknanya , mak aku akan dapat dua cucu lagi nanti ! Hehehehe... 

Hurm.. teringat sewaktu wife nak melahirkan Zahra.. aku dalam keadaan serba salah.. Bapak aku nak operation kanser dan pada masa sama , wife nak beranak ! Huhuhuh... 

Moga kali ni urusan aku sekeluarga dipermudahkan Allah.

45 komen :

Azwar Kamaruzaman berkata... [Reply to comment]

Tahniahhhhhh abang bennnnn

Sheila Adziz berkata... [Reply to comment]

Allhamdulillah... tahniah BA,,, yeahhh Zahra jd Kak Nah la... rezeki 2016 yg bermakna ni...

AyueJean AJ berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah... Tahniah Beben!!!!!

Nur Aliah Nadhirah Abdullah Lim Bee Jen berkata... [Reply to comment]

Assalamu'alaikum Ben
Sekalung tahniah buat Ben dan Zila
Semoga keluarga Ben membesar, meriah dan segala urusan dipermudahkan.
Amin
Salam sayang daripada saya, Abang Jack dan Addin

Hanis Amanina berkata... [Reply to comment]

tahniah! :D happy bila baca!

Joanna Yunus berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben.... Kalau lahir oktober bakal berkongsi bulan kelahiran ngan akak

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Tahniah aben n wife..

Chekgu Azrine berkata... [Reply to comment]

Tahniah BA
Semoga semuanya dipermudahkan

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, tahniah aben & kak zila...

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah..qhaliff dan zahra bakal dapt adik..

yong norliza berkata... [Reply to comment]

Thniah Abg Ben!

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

Thaniah abg bennn....

irra yyan berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben dan kak zila...

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

tahniah aben...

Isaac Tan berkata... [Reply to comment]

Congratulations Ben!

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Tahniah.. tahniah..
Saya pulak yang teruja lebih.. ;)

YB Shehan berkata... [Reply to comment]

Tahniah. Bestnya rezeki

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Tahniah abg Ben n keluarga.

Mas Zull berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum papa ben...tahniah2...Qhaliff n Zahra dpt adik baru..:)

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Tahniah Aben.. Semoga semuanya dipermudahkan..

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben & zila! Moga dipermudahkan segalanya sepanjang mengandung hingga kelahiran nnt

Mera Hussain berkata... [Reply to comment]

Tahniah abennnn!!!!

mas saari berkata... [Reply to comment]

tahniah aben..

Aku Penghibur berkata... [Reply to comment]

Alhamdulilah tahniah ben..

Nadia Dscarnia berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. Tahniah abg ben!!

Zurina Hj.Zainal berkata... [Reply to comment]

Tahniahhhhhhhhhhhh!

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

otai masih berbisa.
tahniah bro.
apa reaksi diorg nnti ada orang baru.

Izzati Suhaide berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg ben...

Nora Karim berkata... [Reply to comment]

Seronoknya abg ben... alhamdulillah rezeki... tahniah buat abg ben n wife... saya pun nak tambah anak... doakan saya jugak yea abg ben! Hehehe

Haryz Khairuddin berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah!! bertambah besar la keluarga abang ben nanti. semoga yang terbaik utk abang ben sekeluarga.

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg ben...yahoooo..geng zahra ke geng qhaliff kali ni...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Untuk abg ben dan kak zila big congratulations ya...
Untuk qhalif seconds round awak dah nak jadi abang long
Untuk zahra first time yang mencabar untuk jadi kakak...
Moga kalian terus dilimpahi kasih sayang Allah..amin.

Rohani Hashim berkata... [Reply to comment]

Tahniah ben, murah rezeki...doakan adra pun ada adik xlama lagi

cik belbel berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg ben !

anis abdullah berkata... [Reply to comment]

Tahniahlah dah nak masuk 3 anak. Semoga Allah sentiasa permudahkan.

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah ..tahniah ben dan isteri..yeyy bang long dapat adik kedua..zahra dah jadi kak ngah laaa pasni..tahniah tahniah tahniah

Ein Farah berkata... [Reply to comment]

wahhh...tahniahhh abg benn.. makin brtambah rezeki selepas ni :D

aeinna Musa berkata... [Reply to comment]

MasyaAllah..

Tahniahhh..alhmdulillah.

Semoga dipermudahkan urusan abg ben dan sekeluarga

Salina Johari berkata... [Reply to comment]

moga murah rezeki selalu...

Hanim Hashim berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah tahniah buat Ben dan wife. Moga dipermudahkan segalanya InsyaAllah :)

cik violet berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Tahniah. Lame xdrop komen kat sini :)

Mummy Julia berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abam Ben! Insya Allah moga dipermudahkan segalanya. Amin

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

wah,thniah abg ben

SalehSobri berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben. lps ni kena kerja mcm BEN10 la jwbnya...zupzapzupzap..hehe...
gurau je...tahniah ye...dah tggai sy 1 tiang ... hehe

amelia ramli berkata... [Reply to comment]

wahhh..tahniah abg ben..smoga segala urusan selepas ni d permudahkan..
maaf la lambat ucap tahniah, abh sy br je kembali kpdNya 15hb lepas, msih lg sibuk ngn urusan slps peninggalannye & lyn perassan, tu yg x bkesempatan bc post2 abg ben..
apa2 pun, tahniah..yeayyy..abg long & zahra nk dpt adik dahhh..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI