Confirm.. Zahra ada adik !


Baru nak layan teater Bikers Kental , wife antar mesej bergambar ni ! Agak terpinga pinga sekejap kot ! Aku tau apa maksudnya tapi aku tetap tanya wife semula.. 

" Maknanya ? ". Tanya aku di whatsapp.

" Anak dah nak masuk 3 pon tak tau lagi ke maksudnya ? ". Wife jawab. 

Aduhhhhhh.. Zahra dah ada adik. Patutlah dia pelik sangat perangai sehari dua ni.. Rupanya dia dah tau yang dia akan ada pesaing tak lama lagi.. Huhuh.. Sian dia. Tak puas bermanja lagi.. Tapi apa nak buat , kan ? Rezeki dari Allah. Jangan menolak. 

Simptom wife mengandung dah nampak dalam sehari dua kebelakangan ni. Mudah penat.. cepat naik angin.. mual dan malas bermekap ! Hahahaha .. Dan menariknya.. adik aku pun mengandung gak ! Baru je dapat tau.. Sehari sebelum wife buat test pregnancy.. Huhuhuh.. Maknanya , mak aku akan dapat dua cucu lagi nanti ! Hehehehe... 

Hurm.. teringat sewaktu wife nak melahirkan Zahra.. aku dalam keadaan serba salah.. Bapak aku nak operation kanser dan pada masa sama , wife nak beranak ! Huhuhuh... 

Moga kali ni urusan aku sekeluarga dipermudahkan Allah.

45 ulasan:

  1. Allhamdulillah... tahniah BA,,, yeahhh Zahra jd Kak Nah la... rezeki 2016 yg bermakna ni...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah... Tahniah Beben!!!!!

    BalasPadam
  3. Assalamu'alaikum Ben
    Sekalung tahniah buat Ben dan Zila
    Semoga keluarga Ben membesar, meriah dan segala urusan dipermudahkan.
    Amin
    Salam sayang daripada saya, Abang Jack dan Addin

    BalasPadam
  4. Tahniah ben.... Kalau lahir oktober bakal berkongsi bulan kelahiran ngan akak

    BalasPadam
  5. Tahniah BA
    Semoga semuanya dipermudahkan

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah, tahniah aben & kak zila...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..qhaliff dan zahra bakal dapt adik..

    BalasPadam
  8. Tahniah.. tahniah..
    Saya pulak yang teruja lebih.. ;)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah. Tahniah abg Ben n keluarga.

    BalasPadam
  10. assalamualaikum papa ben...tahniah2...Qhaliff n Zahra dpt adik baru..:)

    BalasPadam
  11. Tahniah Aben.. Semoga semuanya dipermudahkan..

    BalasPadam
  12. Tahniah ben & zila! Moga dipermudahkan segalanya sepanjang mengandung hingga kelahiran nnt

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah.. Tahniah abg ben!!

    BalasPadam
  14. otai masih berbisa.
    tahniah bro.
    apa reaksi diorg nnti ada orang baru.

    BalasPadam
  15. Seronoknya abg ben... alhamdulillah rezeki... tahniah buat abg ben n wife... saya pun nak tambah anak... doakan saya jugak yea abg ben! Hehehe

    BalasPadam
  16. alhamdulillah.. tahniah!! bertambah besar la keluarga abang ben nanti. semoga yang terbaik utk abang ben sekeluarga.

    BalasPadam
  17. Tahniah abg ben...yahoooo..geng zahra ke geng qhaliff kali ni...

    BalasPadam
  18. Untuk abg ben dan kak zila big congratulations ya...
    Untuk qhalif seconds round awak dah nak jadi abang long
    Untuk zahra first time yang mencabar untuk jadi kakak...
    Moga kalian terus dilimpahi kasih sayang Allah..amin.

    BalasPadam
  19. Tahniah ben, murah rezeki...doakan adra pun ada adik xlama lagi

    BalasPadam
  20. Tahniahlah dah nak masuk 3 anak. Semoga Allah sentiasa permudahkan.

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah ..tahniah ben dan isteri..yeyy bang long dapat adik kedua..zahra dah jadi kak ngah laaa pasni..tahniah tahniah tahniah

    BalasPadam
  22. wahhh...tahniahhh abg benn.. makin brtambah rezeki selepas ni :D

    BalasPadam
  23. MasyaAllah..

    Tahniahhh..alhmdulillah.

    Semoga dipermudahkan urusan abg ben dan sekeluarga

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah tahniah buat Ben dan wife. Moga dipermudahkan segalanya InsyaAllah :)

    BalasPadam
  25. Alhamdulillah. Tahniah. Lame xdrop komen kat sini :)

    BalasPadam
  26. Tahniah Abam Ben! Insya Allah moga dipermudahkan segalanya. Amin

    BalasPadam
  27. Tahniah Abg Ben. lps ni kena kerja mcm BEN10 la jwbnya...zupzapzupzap..hehe...
    gurau je...tahniah ye...dah tggai sy 1 tiang ... hehe

    BalasPadam
  28. wahhh..tahniah abg ben..smoga segala urusan selepas ni d permudahkan..
    maaf la lambat ucap tahniah, abh sy br je kembali kpdNya 15hb lepas, msih lg sibuk ngn urusan slps peninggalannye & lyn perassan, tu yg x bkesempatan bc post2 abg ben..
    apa2 pun, tahniah..yeayyy..abg long & zahra nk dpt adik dahhh..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI