Hadiahkan pada yang tersayang jam CATERPILLAR


Secara jujurnya , jam CATERPILLAR ni memang idaman ramai ! Hargaya , takde la mahal mana pon bagi aku. Er, memang tak mahal pon berbanding jam yang sekacak dan sekukuhnya ! Camana aku tau ? Sebab setiap kali aku lepak ngan kengkawan atau rakan blogger , mesti diorang akan tanya mengenai jam aku tu ! Aku terus bagi diorang cuba pakai dan ternyata mereka pon setuju dengan kata kata aku.. 




Ada banyak pilihan lagi di Fan Page #catwatchesmalaysia ! Seriusss wooo ! Sebab tu bila aku up gambar ni di Facebook , mesti ada kawan aku yang dah lama miliki jam ni.. dan menariknya ialah mereka dah ada bertahun lamanya berbanding aku yang baru je miliki  #catwatches ni  !  




Nak tengok lagi design yang ada ? Masuk je ke fan page  CAT WATCHES MALAYSIA

Ok ok... nak jugak ? Nak beli dengan harga diskaun ? Haaa... Aku bagi nak ? Heheheh.. 25% ! Amacam ? Ok la kan ?  Apa ? Camana caranya ? Mudah jerrrr... mudah sangat ! Ikut je syarat di bawah ni.. 
  1. Klik SINI
  2. Pastu print Voucher tu.. 
  3. Kat belakang tu ada nama premis terpilih yang korang boleh g beli jam CAT (sahaja ) 
  4. Jumlah diskaun tertetra di situ. Tak boleh ditukar dengan wang tunai yer .. 
  5. Voucher tu boleh digunakan sehingga 28hb  Februari 2016.
  6. Diskaun ni tak boleh keatas diskaun , tawaran mahupun promosi yang lain.. 
Tu jer ! Tak susah kan ? Apa lagi ! Cepatt.... sebelum terlambat ! 




7 ulasan:

  1. Perghhhh... Smart habis jam ni.. takde jam untuk perempuan ke?

    BalasPadam
  2. cantiknya!!! tapi lepas 25% jadi berapa?? masih mahal kan? 50% x leh ke? hehehe

    BalasPadam
  3. Terjatuh cinta pulak dgn jam ni..Nak beli satula.lagipun Fida memang suka pakai jam style gini..nampak ganas sikit

    BalasPadam
  4. Arrghhhh menawan kalbu sungguh koleksi warna yang ada ni!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009