Menarikah Lexis Suites Penang ?

Aku baru terima email... Lexis Suites di Pulau Pinang ! Wowwww... Kalau dia berlatarbelakangkan laut , confirm cantik ! Apakah gitu ? Aku bukak terus page Lexis Penang.. dan tengok gambar satu demi satu..

Hurmm...






Kecuali kolam , yang lain sama seperti yang pernah aku pergi di Lexis Hibiscus Port Dickson , baru baru ni. Cantik , kemas dan nampak ekslusif ! Memang gempak ! Hilang stress kalau lepak sini semalam dua..

Harga ? Memandangkan baru je dibuka , maka harganya memang dah bagi diskaun ! Rugi kalau lepaskan wooo ! Macam nak balik kampung je aku minggu ni.. hehehe.. Leh lepak kat hotel ni ! Buat mereka yang tercari cari tempat percutian di hujung minggu ni , boleh la try menginap di sini.. Confirm takkan lupa percutian di situ punya !  





4 ulasan:

  1. sama la...
    mampu tengok je...huhuhuhu

    BalasPadam
  2. dah pergi..bawa famili anak 3 orang..memang best dan berbaloi..isteripun boleh sama2 mandi kolam dengan bebas..selesa..mandi kolam sampai puas.

    BalasPadam
  3. dah pergi..memang best dan berbaloi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.