Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 21 Januari 2016

Menarikah Lexis Suites Penang ?

Aku baru terima email... Lexis Suites di Pulau Pinang ! Wowwww... Kalau dia berlatarbelakangkan laut , confirm cantik ! Apakah gitu ? Aku bukak terus page Lexis Penang.. dan tengok gambar satu demi satu..

Hurmm...






Kecuali kolam , yang lain sama seperti yang pernah aku pergi di Lexis Hibiscus Port Dickson , baru baru ni. Cantik , kemas dan nampak ekslusif ! Memang gempak ! Hilang stress kalau lepak sini semalam dua..

Harga ? Memandangkan baru je dibuka , maka harganya memang dah bagi diskaun ! Rugi kalau lepaskan wooo ! Macam nak balik kampung je aku minggu ni.. hehehe.. Leh lepak kat hotel ni ! Buat mereka yang tercari cari tempat percutian di hujung minggu ni , boleh la try menginap di sini.. Confirm takkan lupa percutian di situ punya !  





4 komen :

Mimi Kyumi berkata... [Reply to comment]

Mampu tgk je..uhuk..ahaha

Munirah Mustafar berkata... [Reply to comment]

sama la...
mampu tengok je...huhuhuhu

permatabiru berkata... [Reply to comment]

dah pergi..bawa famili anak 3 orang..memang best dan berbaloi..isteripun boleh sama2 mandi kolam dengan bebas..selesa..mandi kolam sampai puas.

permatabiru berkata... [Reply to comment]

dah pergi..memang best dan berbaloi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI