Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 7 Januari 2016

Merawat tapak kaki anda !


Baru baru ni aku ada gi buat rawatan kuku dan tapak kaki.. Hehehe.. Tapak kaki aku , merekah gara gara pakai kasut yang tak betul sizenya. Aku akui tu.. Hehehe.. Kasut yang aku pakai tu , agak kecik skit sizenya. Size besar dah abis.. huhuhuh.. Kiranya aku dah menyiksa tapak kaki aku tuu.. Huk huk.. kesian dia.. 

Kemudian rawatan dibuat dan nasihat diberikan ! Pakai losyen untuk elakkan lebih teruk.. Dan aku terlupa ! Kesannya ? Hurm... Sebelum ni aku memang pakai.. memang ok sangat tapi aku tak amalkan ! Tu satu kesilapan aku.. Dan aku nekad tahun ni , nak jaga betul betul kesihatan tumit kaki aku ! 


Losyen yang aku gunakan ialah produk dari Cosmoderm. Sememangnya aku percayakan banyak produk Cosmoderm ni lama dah ! Semua berbaloi untuk aku dan keluarga aku ! Advanced Moisture Therapy Cream.. yang sesuai untuk tapak tangan dan kaki bermasalah !Hehehe.. 



Bukan susah pon nak pakai.. Sebelum tidur dan sebelum sarung kasut.. hehehe.. Pakai stokin yer ! Siang tu jangan pakai banyak lak.. Skit jer.. Malam sebelum tidur , takpe laa.. hehehe.. Yang penting , kena rawat ! Jangan biarkan.. Kang jadi makin teruk.. masa tu , menyesal pon tiada guna ! 


Apakah akan ok dalam masa terdekat ? Aku tak berani nak kata confirm ok tapi sekurang kurangnya , ini antara yang sesuai dengan aku ! Bukan kali pertama aku pakai cuma aku tak amalkan ! Salah aku laaa .. huwaaa ! Kalau tak , confirm tak jadi gini punya huduh. Malu ai okkkk !

Hurm.. mana nak beli ? Berapa harga ? Boleh beli secara online di www.cosmoderm.com.my atau pon di Guardian , Vitacare dan farmasi terpilih. Sila rujuk laman web cosmoderm yer.. hehe...


Advanced Moisture Therapy Cream 50 gm


6 komen :

farhana mohamad berkata... [Reply to comment]

nnt nak cari.
boleh kasi kat husband.
tumit kaki dia pun dah merekah.
kat guardian pun x bnyak sgt brg2 cosmoderm. mungkin kena beli on9 pulak

mas saari berkata... [Reply to comment]

cosmoderm mmg byk produk berguna..

mawarni hassan berkata... [Reply to comment]

@farhana mohamad Senang beli online ya. Sila lawat www.cosmoderm.com.my.

mawarni hassan berkata... [Reply to comment]

Terima kasih! Memang sebaik-baiknya beli produk ini kat eshoppe kami di www.cosmoderm.com.my.

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

memang scary kalau tapak kaki merekah

Miss Moon berkata... [Reply to comment]

bahaya masuk blog ben ni

dah saya terpengaruh nak beli jugak utk tumit kaki ni

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI