Merawat tapak kaki anda !


Baru baru ni aku ada gi buat rawatan kuku dan tapak kaki.. Hehehe.. Tapak kaki aku , merekah gara gara pakai kasut yang tak betul sizenya. Aku akui tu.. Hehehe.. Kasut yang aku pakai tu , agak kecik skit sizenya. Size besar dah abis.. huhuhuh.. Kiranya aku dah menyiksa tapak kaki aku tuu.. Huk huk.. kesian dia.. 

Kemudian rawatan dibuat dan nasihat diberikan ! Pakai losyen untuk elakkan lebih teruk.. Dan aku terlupa ! Kesannya ? Hurm... Sebelum ni aku memang pakai.. memang ok sangat tapi aku tak amalkan ! Tu satu kesilapan aku.. Dan aku nekad tahun ni , nak jaga betul betul kesihatan tumit kaki aku ! 


Losyen yang aku gunakan ialah produk dari Cosmoderm. Sememangnya aku percayakan banyak produk Cosmoderm ni lama dah ! Semua berbaloi untuk aku dan keluarga aku ! Advanced Moisture Therapy Cream.. yang sesuai untuk tapak tangan dan kaki bermasalah !Hehehe.. 



Bukan susah pon nak pakai.. Sebelum tidur dan sebelum sarung kasut.. hehehe.. Pakai stokin yer ! Siang tu jangan pakai banyak lak.. Skit jer.. Malam sebelum tidur , takpe laa.. hehehe.. Yang penting , kena rawat ! Jangan biarkan.. Kang jadi makin teruk.. masa tu , menyesal pon tiada guna ! 


Apakah akan ok dalam masa terdekat ? Aku tak berani nak kata confirm ok tapi sekurang kurangnya , ini antara yang sesuai dengan aku ! Bukan kali pertama aku pakai cuma aku tak amalkan ! Salah aku laaa .. huwaaa ! Kalau tak , confirm tak jadi gini punya huduh. Malu ai okkkk !

Hurm.. mana nak beli ? Berapa harga ? Boleh beli secara online di www.cosmoderm.com.my atau pon di Guardian , Vitacare dan farmasi terpilih. Sila rujuk laman web cosmoderm yer.. hehe...


Advanced Moisture Therapy Cream 50 gm


6 ulasan:

  1. nnt nak cari.
    boleh kasi kat husband.
    tumit kaki dia pun dah merekah.
    kat guardian pun x bnyak sgt brg2 cosmoderm. mungkin kena beli on9 pulak

    BalasPadam
  2. cosmoderm mmg byk produk berguna..

    BalasPadam
  3. @farhana mohamad Senang beli online ya. Sila lawat www.cosmoderm.com.my.

    BalasPadam
  4. Terima kasih! Memang sebaik-baiknya beli produk ini kat eshoppe kami di www.cosmoderm.com.my.

    BalasPadam
  5. memang scary kalau tapak kaki merekah

    BalasPadam
  6. bahaya masuk blog ben ni

    dah saya terpengaruh nak beli jugak utk tumit kaki ni

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009