Qhaliff dan Zahra bakal ada adik ?


Jeng jeng jeng... Wife bagitau dia dah lewat beberapa hari ! Apakah ?? Benarkah ? Hurmm.. Zahra , makin manja kebelakangan ni.. Serupa macam Qhaliff ketika Zahra dalam perut ibunya.. Huhuh.. Tapi wife tak begitu yakin lagi.. 

Persoalannya, apakah aku bersedia untuk no 3 ? Jika ya .. aku rasa dah tiba masa untuk bersara dari dunia blog. Lagi pun aku dah tak larat dengan dunia politik blogger ni.. Lagi dasat dari politik negara! Nasib baik takda sapa derma aku 2.6B ! Kalau ada ??? Fuhh.. Tak leh nak bayangkan.. 

Wife masih belum berminat nak check.. Aku pun takde la nak paksa dia. Tunggu la kot seminggu lagi.. Kalau tak datang gak.. maka.. Huhuhuh.. 

No 3 ? Hurmmm... 

20 ulasan:

  1. selamat datang ahli baru, takyahlah bersara berblog...

    BalasPadam
  2. weeee..
    tahniah..
    ramai menanti ni.
    hahaha.

    BalasPadam
  3. Tahniah beben, kak zila... Dkna follow heheheeee

    BalasPadam
  4. Hehe.. kalau ada rezeki Allah nak bagi tu..

    BalasPadam
  5. Kalau positif rezeki tu ben...nak wish awal2 mana tau kan...tahniah

    BalasPadam
  6. Semoga rezeki yang ketiga tu. Jangan lah stop blogging. Wariskan kat qhaliff. Hahaha

    BalasPadam
  7. Kita tunggu seminggu lagi.. ;)

    BalasPadam
  8. insyallah tambah lagi sorang..
    wahhh.. congrate abg ben..ucap awal2.. :)

    BalasPadam
  9. tahniah en ben dan isteri. bersara dunia blog siapa nak ganti en ben.

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah, rezeki...
    lain anak lain rezekinya

    BalasPadam
  11. wahhh...Alhamdulillah... yeayyy anak buah baru... :-)

    BalasPadam
  12. Syukur...tahniah..
    ALHAMDULILLAH..

    BalasPadam
  13. Wah tahniah...kenapa nak bersara tuan ben?

    BalasPadam
  14. Jika ade rezeki tahniah. Mingkin juga stress kerja

    BalasPadam
  15. Kalo ade rezki alhamdulillah.. tahniah abg ben skuarga.. nnt leh pggil abg long qalif ngan kak ngah zahra..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI