Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 20 Januari 2016

Qhaliff dan Zahra bakal ada adik ?


Jeng jeng jeng... Wife bagitau dia dah lewat beberapa hari ! Apakah ?? Benarkah ? Hurmm.. Zahra , makin manja kebelakangan ni.. Serupa macam Qhaliff ketika Zahra dalam perut ibunya.. Huhuh.. Tapi wife tak begitu yakin lagi.. 

Persoalannya, apakah aku bersedia untuk no 3 ? Jika ya .. aku rasa dah tiba masa untuk bersara dari dunia blog. Lagi pun aku dah tak larat dengan dunia politik blogger ni.. Lagi dasat dari politik negara! Nasib baik takda sapa derma aku 2.6B ! Kalau ada ??? Fuhh.. Tak leh nak bayangkan.. 

Wife masih belum berminat nak check.. Aku pun takde la nak paksa dia. Tunggu la kot seminggu lagi.. Kalau tak datang gak.. maka.. Huhuhuh.. 

No 3 ? Hurmmm... 

20 komen :

anis abdullah berkata... [Reply to comment]

selamat datang ahli baru, takyahlah bersara berblog...

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

weeee..
tahniah..
ramai menanti ni.
hahaha.

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

Tahniah beben, kak zila... Dkna follow heheheeee

mOoN IzzaN berkata... [Reply to comment]

Hehe.. kalau ada rezeki Allah nak bagi tu..

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

Kalau positif rezeki tu ben...nak wish awal2 mana tau kan...tahniah

cik belbel berkata... [Reply to comment]

Semoga rezeki yang ketiga tu. Jangan lah stop blogging. Wariskan kat qhaliff. Hahaha

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Kita tunggu seminggu lagi.. ;)

ir yien 9897 berkata... [Reply to comment]

insyallah tambah lagi sorang..
wahhh.. congrate abg ben..ucap awal2.. :)

tarmizi berkata... [Reply to comment]

tahniah en ben dan isteri. bersara dunia blog siapa nak ganti en ben.

Eraz Fadli berkata... [Reply to comment]

Waaaaaa...

Pokok Manggis Depan Rumah berkata... [Reply to comment]

Wah berita bagus ni. Tahniah abg Ben.

Munirah Mustafar berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah, rezeki...
lain anak lain rezekinya

Lisa Nurulain berkata... [Reply to comment]

hahaha tahniah abg ben ~!

Seri Kandi Tanah Jauhar berkata... [Reply to comment]

Tahniah Ben & Zila...

meriah!

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wahhh...Alhamdulillah... yeayyy anak buah baru... :-)

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Syukur...tahniah..
ALHAMDULILLAH..

Syireen Halim berkata... [Reply to comment]

Wah tahniah...kenapa nak bersara tuan ben?

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

Jika ade rezeki tahniah. Mingkin juga stress kerja

CikPuan FiDa berkata... [Reply to comment]

Kalo ade rezki alhamdulillah.. tahniah abg ben skuarga.. nnt leh pggil abg long qalif ngan kak ngah zahra..

muhammad nizam berkata... [Reply to comment]

good job.... tahniah

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI