The 5th wave menghampakan !

Punya tak sabar aku nak tonton citer ni gara gara trailer dia yg gempak giler..serius gempak giler ! Aku rasa bukan aku je rasa gitu..kan kan ? Akhirnya..penantian aku sampai tiba masanya..

Hurmmm... hurmm.. Dan aku tertipu lagi !! Seriusss..aku ingatkan cerita pasal penghujung dunia..rupa rupanya ??? Pasal alien !! Arghhhhh..rugi masa tidur aku !!

20 minit pertama nampak gempak.. pastu...pastuuu..adoiii.. dah mcm citer Falling Skies  ! Aku rasa filem The Day The Earth Still Flood lakonan Keanu Reeves jauh gempak lagi !

Tolong jangan tertipu macam aku..  Arghhhhhhh !! Baik korang tonton Dilwale 20 kali !! 

4 ulasan:

  1. sama laa kitaaa, tgk trailer mcm gempak gilaa.
    aalaaaa, tak best ekk, tak jadi la nak tengok :(

    BalasPadam
  2. ok, ok note to self... give it a miss.... heheheh.....thanks for sharing

    BalasPadam
  3. Sama laaaaaa, tertipu dengan trailer jugak!!!! Harap pengarahnya tak buat statement, entry aben ada niat menjatuhkan dia... Hahahahahahaaa

    BalasPadam
  4. Ok baik...nak pi tgk dilwale 20 kali hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.