Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 15 Januari 2016

The 5th wave menghampakan !

Punya tak sabar aku nak tonton citer ni gara gara trailer dia yg gempak giler..serius gempak giler ! Aku rasa bukan aku je rasa gitu..kan kan ? Akhirnya..penantian aku sampai tiba masanya..

Hurmmm... hurmm.. Dan aku tertipu lagi !! Seriusss..aku ingatkan cerita pasal penghujung dunia..rupa rupanya ??? Pasal alien !! Arghhhhh..rugi masa tidur aku !!

20 minit pertama nampak gempak.. pastu...pastuuu..adoiii.. dah mcm citer Falling Skies  ! Aku rasa filem The Day The Earth Still Flood lakonan Keanu Reeves jauh gempak lagi !

Tolong jangan tertipu macam aku..  Arghhhhhhh !! Baik korang tonton Dilwale 20 kali !! 

4 komen :

SITI SORFIENA SYASHA berkata... [Reply to comment]

sama laa kitaaa, tgk trailer mcm gempak gilaa.
aalaaaa, tak best ekk, tak jadi la nak tengok :(

Miera Nadhirah Tan berkata... [Reply to comment]

ok, ok note to self... give it a miss.... heheheh.....thanks for sharing

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Sama laaaaaa, tertipu dengan trailer jugak!!!! Harap pengarahnya tak buat statement, entry aben ada niat menjatuhkan dia... Hahahahahahaaa

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

Ok baik...nak pi tgk dilwale 20 kali hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI