Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 4 Januari 2016

Tiada lagi pergaduhan !

Alhamdulillah.. Jumpa gak ! Selamat duit dari nak kena tempah bathtub untuk diorang berdua ! Kalau takkkk.. mau berpeluh gak daddy nak hulur duit membayar tempahan bathtub tuu..Bukannya murah , ok ! Mahai woooo...

Idea dari wife, Cadangan dari aku. Heheheh... Gabungan dua tu menjadikan anak anak aku ketika mandi , tak bergaduh dah !



Bila dua dua tenang , daddy pon tenang laaa.. kan ? Takde macam dulu... berebut tempat . skang , haaa ! Layan sampai bila dah layan !

9 komen :

Keladi Ubi berkata... [Reply to comment]

Wahh..cute nyer...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

alololo....cute dua beradik ni...

Julia Johari berkata... [Reply to comment]

hahahhahaha comel dua orang ni tau...nak beli bath tub gini lah...aman sentosa mak pak nak mandi dgn aman hehhe kalau tau sokmo bergaduh dgn ummi nak dok dlm bilik air lama2...haihhh

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata... [Reply to comment]

amboi...qaliff layan perasaan mandi dlm bath tab tu yer..

Yan Ty berkata... [Reply to comment]

alahai comei nya derang.. rindu dua2.. be good kids.. daddy nak tenang2 tu

Raihanah Ahmad berkata... [Reply to comment]

anak saya pun suka macam ni

NURUL AQIDAH AZAHAR berkata... [Reply to comment]

hehe...sweet..jimat

sudipVSsenduk berkata... [Reply to comment]

comel je..

Kak Sue berkata... [Reply to comment]

Comey je dua beradik nie..Qhaliff kemahin lagi..ada gaya model tu..ehehe..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI