Tiada lagi pergaduhan ! - BEN ASHAARI

Tiada lagi pergaduhan !

Alhamdulillah.. Jumpa gak ! Selamat duit dari nak kena tempah bathtub untuk diorang berdua ! Kalau takkkk.. mau berpeluh gak daddy nak hulur duit membayar tempahan bathtub tuu..Bukannya murah , ok ! Mahai woooo...

Idea dari wife, Cadangan dari aku. Heheheh... Gabungan dua tu menjadikan anak anak aku ketika mandi , tak bergaduh dah !



Bila dua dua tenang , daddy pon tenang laaa.. kan ? Takde macam dulu... berebut tempat . skang , haaa ! Layan sampai bila dah layan !

9 ulasan:

  1. alololo....cute dua beradik ni...

    BalasPadam
  2. hahahhahaha comel dua orang ni tau...nak beli bath tub gini lah...aman sentosa mak pak nak mandi dgn aman hehhe kalau tau sokmo bergaduh dgn ummi nak dok dlm bilik air lama2...haihhh

    BalasPadam
  3. amboi...qaliff layan perasaan mandi dlm bath tab tu yer..

    BalasPadam
  4. alahai comei nya derang.. rindu dua2.. be good kids.. daddy nak tenang2 tu

    BalasPadam
  5. Comey je dua beradik nie..Qhaliff kemahin lagi..ada gaya model tu..ehehe..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.