Tiada lagi pergaduhan !

Alhamdulillah.. Jumpa gak ! Selamat duit dari nak kena tempah bathtub untuk diorang berdua ! Kalau takkkk.. mau berpeluh gak daddy nak hulur duit membayar tempahan bathtub tuu..Bukannya murah , ok ! Mahai woooo...

Idea dari wife, Cadangan dari aku. Heheheh... Gabungan dua tu menjadikan anak anak aku ketika mandi , tak bergaduh dah !



Bila dua dua tenang , daddy pon tenang laaa.. kan ? Takde macam dulu... berebut tempat . skang , haaa ! Layan sampai bila dah layan !

9 ulasan:

  1. alololo....cute dua beradik ni...

    BalasPadam
  2. hahahhahaha comel dua orang ni tau...nak beli bath tub gini lah...aman sentosa mak pak nak mandi dgn aman hehhe kalau tau sokmo bergaduh dgn ummi nak dok dlm bilik air lama2...haihhh

    BalasPadam
  3. amboi...qaliff layan perasaan mandi dlm bath tab tu yer..

    BalasPadam
  4. alahai comei nya derang.. rindu dua2.. be good kids.. daddy nak tenang2 tu

    BalasPadam
  5. Comey je dua beradik nie..Qhaliff kemahin lagi..ada gaya model tu..ehehe..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009